| najbolji text, ever:) | |
|
+3blejac SRX_profi veliki komentator:) 7 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: najbolji text, ever:) Sub 11 Feb - 15:01 | |
| koji je po vama? bez ironije...narodnjaci negde drugde... | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Sub 11 Feb - 15:01 | |
| a ja nemam dara
čitam nedeljni komentar to je jasno kažu ko ne misli ovako taj kleveće i laže ljudi bez kalibra, i bez ideje osporavaju nam istine crno-bijele a ja, ja nemam dara zabranjeno je da se odgovara investicije su problem plafon, troše se krediti svuda mnogo pare roje svi su do grla krizi a mi bi htjeli da budemo centar svijeta kineski sindrom za mnoga ljeta a ja, ja nemam dara zabranjeno je da se odgovara šljakeri danas žive kao bubreg u loju nitko ih ne dira kad stoički drmaju lozu penzioneri sjede mirno kao ptica na grani srećan sam, mlad sam čujem vrte se tobogani a ja, ja nemam dara zabranjeno je da se odgovara svako malo netko se pospe pepelom po glavi opreznost iznad svega budi pametan stari ma kaj ti tu možeš ne budi lud oni buju tebe ravno na sud a ja, ja nemam dara zabranjeno je da se odgovara moja stara nije nikad bila u jambo-jetu ne pada joj na pamet ona drži dijetu klinci zure u TV i to po cijeli dan oči su im četvrtaste k’o ekran ja se vraćam kući rano u pola šest na prvom uglu konfisciram jogurte udarac u glavu me brutalno dovlači svijesti „ ako ne slušaš, kučkin sine nećeš ni jesti“ a ja, ja nemam dara zabranjeno je da se odgovara ja sam klasno deplasiran sirovi tip al’ne želim ništa loše da ti uradim ja sam svijesno revoltiran urbani kip brinem svoju brigu to me jako veseli jer ja, ja ne želim ništa loše da ti uradim ja sam oportuno indignirani gad i nemam ništa protiv toga kad se slavi rad ja sam fino struktuiran i imam struk, ne plači drag nema frke za tvoj trud jer ja, ja ne želim ništa loše da ti uradim ja sam strašno brutalan i uvijek u speedu ti bi htjela da te grlim i ljubim u kinu ja te obaram s’nogu i to nije štos i ti uživaš da vodiš ljubav sa mnom dan i noć jere ja, ja ne želim ne želim ništa loše da ti uradim ja sam važan činilac i gotova stvar to je moja super-trajna orijentacija ja sam mnogo profaniran i hoću da znam dal’me voliš i onda kad ti ne trebam jer ja, ja ne želim ne želim ništa loše da ti uradim ja sam hipersenzibilan i imam ideju uvjeravam te da se od toga loše živi moj cilj opravdava sredstvo i to nije trik a sada žurim zbogom i oprosti mi jer ja, ja ne želim ne želim ništa loše da ti uradim.... | |
|
| |
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Sub 11 Feb - 15:02 | |
| ovo mi je jedan od najdrazih... | |
|
| |
SRX_profi moderator
Broj poruka : 240 mesto: : Kukuriku Siti Reputation : 0 Datum upisa : 04.02.2006
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Uto 14 Feb - 2:25 | |
| And You And I by YES
I. Cord Of Life Anderson/Bruford/Howe/Squire
A man conceived a moment's answers to the dream. Staying the flowers daily, sensing all the themes. As a foundation left to create the spiral aim, A movement regained and regarded both the same, All complete in the sight of seeds of life with you. Changed only for a sight of sound, the space agreed. Between the picture of time behind the face of need, Coming quickly to terms of all expression laid, Emotion revealed as the ocean maid, All complete in the sight of seeds of life with you. Oh.
Coins and crosses
Turn round tailor, assaulting
Never know their fruitless worth;
all the mornings of the interest shown, presenting one another to the cord,
cords are broken,
All left dying, rediscovered Of the door that turned round,
locked inside the mother earth.
To close the cover, all the interest shown,
They won't hide, hold, they won't tell you,
To turn one another, to the sign at the time float your climb.
watching the world, watching all of the world, watching us go by.
And you and I climb over the sea to the valley, And you and I reached out for reasons to call.
II. Eclipse Anderson/Bruford/Squire
Coming quickly to terms of all expression laid, Emotion revealed as the ocean maid, As a movement regained and regarded both the same, All complete in the side of seeds of life with you.
III. The Preacher the Teacher Anderson/Bruford/Howe/Squire
Sad preacher nailed upon the coloured door of time; Insane teacher be there reminded of the rhyme. There'll be no mutant enemy we shall certify; Political ends, as sad remains, will die. Reach out as forward tastes begin to enter you. Ooh, ooh.
I listened hard but could not see Life tempo change out and inside me. The preacher trained in all to lose his name; The teacher travels, asking to be shown the same. In the end, we'll agree, we'll accept, we'll immortalise That the truth of the man maturing in his eyes, All complete in the sight of seeds of life with you.
Coming quickly to terms of all expression laid, As a moment regained and regarded both the same, Emotion revealed as the ocean maid, A clearer future, morning, evening, nights with you.
IV. Apocalypse Anderson/Bruford/Howe/Squire
And you and I climb, crossing the shapes of the morning. And you and I reach over the sun for the river. And you and I climb, clearer, towards the movement. And you and I called over valleys of endless seas. | |
|
| |
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Čet 16 Feb - 16:22 | |
| ovo je vise od jednog teksta? | |
|
| |
SRX_profi moderator
Broj poruka : 240 mesto: : Kukuriku Siti Reputation : 0 Datum upisa : 04.02.2006
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 17 Feb - 1:41 | |
| - veliki komentator:) ::
- ovo je vise od jednog teksta?
Ne... Evo jedno krace predavanje iz muzickog obrazovanija: "U klasicnoj muzici, a i kod nekih pregresivnih rock grupa, postoje stavovi." - Sta su to stavovi? "Pesma je obicno podeljena na cetiri stava. Stavovi su delovi pesme, najprostije receno. Izmedju stavova sledi pauza, gde se muzicari pripremaju za sledeci stav (ovo vazi samo za koncerte). Izmedju stavova publika ne tapse. Ko tapse, nema osnovno muzicko obrazovanje i vazi za uljeza." - Koji ce mi ti stavovi ***** u zivotu? "Kada se nadjete slucajno, sasvim slucajno na klasicnom koncert, znajte kada zaspite usred pesme, da je najbolje uopste da ne tapsete da ne biste ispali seljak." Toliko od mene. | |
|
| |
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 17 Feb - 14:43 | |
| znaci, kad pesma ima stavove, izvodjac nema aplauz?? | |
|
| |
SRX_profi moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Sub 18 Feb - 23:22 | |
| - veliki komentator:) ::
- znaci, kad pesma ima stavove, izvodjac nema aplauz??
To je ako gostuje kod nekih seljaka koji nisu culi za stavove i mozda jednom u zivotu culi za Mocarta: - Citat :
- Jel to onaj gluvi? Ne, to je Betovon
Pa, onda postoje dve opcije: 1) Ili ce seljaci tapstati izmedju stavova(najverovatnije) 2) Ili ce se setiti da su jednom u zivotu culi da ne treba da se tapse i nece tapsati uopste. Ali uglavnom, u publici se nadje i neko ko zna sve to i koji ce posticati publiku kada da tapse a kada ne. Ili ce neki seljak misliti da je pametan, pa ce navoditi ostalu publiku da tapse izmedju stavova, pa ce se muzicari smoriti i nece odsvirati 4. stav. By the way: Obicno postoje 4 stava: Prvi je OK Drugi je smor Treci je tuca Cetvrti FINALE! (prevedeno na recnik beogradskog zagrona) Blago vama, ako stignete do 4. stava u ovoj zemlji. | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 0:38 | |
| SAMO JEDAN OD:\ Their idea of success is all i detest i say forget it All they value today soon get's taken away Don't they get it They think that happiness can be pusrchased I don't buy it anymore THE PEOPLE RUN TO HAVE SOME FUN BUT THEIR FROWNS GIVE THEM AWAY GIVE UP THE CHASE FOR A HIGHER TASTE WE FOUND A BETTER WAY They give me advice, it won't suffice because their blind man They sophisticaded, educaded , still frustraded I DON'T WANT TO BE LIKE THAT An invitation to follow in your footsteps I don't buy ANYNORE THE PEOPLE RUN TO HAVE SOME FUN BUT THEIR FROWNS GIVE THEM AWAY GIVE UP THE CHASE FOR A HIGHER TASTE WE FOUND A BETTER WAY A simple way to live life without WORRY or STRIFE & no misgivings in harmony withall that be It's plainto see that's how we should be living I heard your promises for the future I don't buy ANYMORE THE PEOPLE RUN TO HAVE SOME FUN BUT THEIR FROWNS GIVE THEM AWAY GIVE UP THE CHASE FOR A HIGHER TASTE WE FOUND A BETTER WAY Shelter (better way) | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 1:05 | |
| Sve kako da je zivo, svi kao da su tu,Sve ko da nije bilo, nek je to prvi put , sve kao da je stalo i sva ostrva su tu i menja covek jutro kao da ti imasSAN KOJI SRECAN SANJAS SAM
Juro je, teska noc olovne noge nose poluzivu stvar kroz dvorske odaje Jutro je, privatan posed mrtvog trgovca u rukama tog zlikovca bez osecanja Jutro je, srebrni znoj na celu gospodara budi svoga PSA cuvara Jutro je, i spremljen mali oglas pordajem il menjam sebe davi se i lice grebe Jutro je, ljudi bez imuno sistema pale vatre greju svoja gola mokra tela Jutro je, hrabar si ubi sebe, prozdro si sve tudje grehe
[i]Sve kako da je zivo, svi kao da su tu,Sve ko da nije bilo, nek je to prvi put , sve kao da je stalo i sva ostrva su tu i menja covek jutro kao da ti imas[b]SAN KOJI SRECAN SANJAS SAM (Block Out)
| |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 1:19 | |
| [b]VERTIKALNO GLEDA
[i]Vertikalno gledano dole sve sve u redu je Voda crna se ne menja Voda crna se ne menja Vertikalno gledano hodanje je stvar navike Samo prostacka konvercija Samo prostacka konvercija
Vertikalno gledano malo traje malo prestaje prijateljsko ubedjivanje sad nosim kamen na plivanje Vertikalno gledano sve je sruseno i sjebano vesele fiziononomije veruju i jedu pomije eeeeee
Vertikalno gledano sve je totalno drugacije sinonimi gube smisao sinonimi gube smisao Vertikalno gledano ja sam PROKLETI ATEISTA BOG MI JE SVEDIK TO JE ISTINA BOG MI JE SVEDIK TO JE ISTINA
[u]javidim sve sto ne bi trebalo da vidim SVE odavde Vertikalno Glegano (Block Out) | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 1:52 | |
| Zvezdane Staze Laganim tempom proces truljenja hoda Hrabri heroji preko leseva gaze staze zvezdane staze Milina pogledati velsela lica lutaju psi a nigde sintara nema
RASPAD SISTEMA RASPAD SISTEMAAA Mizotrop cuti nema nista da kaze satira umireu bedu i jadu KO POTPUNI STRANAC U RODJENOM GRADU samo se mrtav ovde ne plasi nikog ali se ne seca ni imena svoga SA verom u KOGA sa verom U KOGA
Shirenje optimizma tece po planu zene su trudne bice svezih vojnika PREDIVNA SLIKA PREDIVNA SLIKA PREDIVNA (Bez uvrede to V.K ) Zvezdane Staze (Block Out) | |
|
| |
blejac moderator
| |
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 2:00 | |
| .Who is this doing this Synthetic type of Alpha-Beta Psychedelic Funking..... | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 2:02 | |
| The Day The World Went Away (quiet)
i'd listen to the words he'd say but in his voice i heard decay the plastic face forced to portray all the insides left cold and gray there is a place that still remains it eats the fear it eats the pain the sweetest price he'll have to pay the day the whole world went away | |
|
| |
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pet 21 Apr - 21:05 | |
| da, da za najbolji tekst si u pravu...mislim, svako ima vise omiljenih tekstova. Block out su skroz zanimljivi, ali su malo dosadni ponekad. | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Sub 22 Apr - 13:58 | |
| eeeeee imam ja toga dosta | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Sub 22 Apr - 22:29 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Ned 23 Apr - 1:44 | |
| | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pon 24 Apr - 2:59 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pon 24 Apr - 16:48 | |
| sto brate, pa ja se navikla | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pon 24 Apr - 21:13 | |
| | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pon 24 Apr - 21:15 | |
| Block Out je mracan fazon | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pon 24 Apr - 21:17 | |
| MINISTRY-The Mind is a Terrible Thing to Taste eto diplomato
Poslednji izmenio dana Pon 24 Apr - 21:32, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) Pon 24 Apr - 21:30 | |
| All the locals hide their tears of regret Open fire cos i love you to death Sky high, with a heartache of stone you'll never see me cos i'm always alone
NEW WORLD ORDER
How to love without a trace of dissent I'll buy the torture cos you pay fo the rent tied high with a broken command you're all alone to the promised land
NEW WORLD ORDER
I'm in love with this malicious intent you've been taken but you don't know it yet what you will know must never live to be found cos it's subject of the eyes of the drowned Ministry (psalm 69) N.W.O. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: najbolji text, ever:) | |
| |
|
| |
| najbolji text, ever:) | |
|