| sociologija I Asen Videnov | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: sociologija I Asen Videnov Pon 27 Feb - 0:15 | |
| sociološki pristup oblasti žurnalistike
područije: npr. kultura, nauka, politika, ekonomija, biznis, obrazovanje tema: npr.visoko obrazovanje u SCG ( ako vam je oblast obrazovanje) aplikacija: privatne više škole i univerziteti u SCG
1. struktura društva - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- a. poreklo pojave b. struktura pojave c. suštinsko pitanje d. funkcionalno pitanje
2. dinamika pojave - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje
3. veza sa globalizacijom - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje 4.veza sa preduzetništvom - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje 5. poslovna komunikacija - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje
6.veza sa menadzmentom
- naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje 7. metodologija sociologije - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje 8. veza sa poslovanjem - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje 9. sociološke implikacije - naziv teme- - naziv aplikacije- - teze- - poreklo pojave - struktura pojave - suštinsko pitanje - funkcionalno pitanje | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Pon 27 Feb - 0:17 | |
| ovo vam je shema, po knjizi...sutra cim stignem pisem kako sam prosla, ja sam tako uradila. devet oblasti, devet tema, devet aplikacija, svaka oblast ima po tri/cetiri teze, a podrucije mi je ekonomija. | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Pon 27 Feb - 22:54 | |
| Ја ово не желим да коментаришем !!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Uto 28 Feb - 15:54 | |
| znam, znam....ali polozili smo!!!!! svi!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Čet 2 Mar - 16:27 | |
| a ja sam dobila 7...inacer najveca ocena je bila 8 i dalje nista ne kapiram... | |
|
| |
mihajlonet moderator
Broj poruka : 1076 Godina : 38 mesto: : Svake noci tudji stan... :) Reputation : 0 Datum upisa : 20.01.2006
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Sub 4 Mar - 17:47 | |
| ja ovo nishta ne razumem.... to u moje vreme nije bilo.... | |
|
| |
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Sub 4 Mar - 23:46 | |
| inace, bunili se neki odlikasi sa diplomatije I....i kako sam cula nije im popravio ocene ( ne znam ni da li ih je pitao) nego im je rekao da je u zivotu dao svega par 10 i da je 8 super ocena | |
|
| |
mihajlonet moderator
Broj poruka : 1076 Godina : 38 mesto: : Svake noci tudji stan... :) Reputation : 0 Datum upisa : 20.01.2006
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Ned 5 Mar - 2:44 | |
| chovek je skroz u pravu! Asena za predsednika... | |
|
| |
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov Ned 19 Mar - 16:14 | |
| do sada smo radili radove: kultura i sociologija reprodukcija i bracni odnosi i sociologija sledece je: ekonomija i sociologija zastita i sociologija to je sve!!! nema ispitata radove prepisite u knjigu (zadnje strane) i to je ispit | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sociologija I Asen Videnov | |
| |
|
| |
| sociologija I Asen Videnov | |
|