| najludja stvar koju ste ikada uradili? | |
|
+2blejac veliki komentator:) 6 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: najludja stvar koju ste ikada uradili? Pet 3 Mar - 23:50 | |
| sta je i da li se kajete nekad zbog toga, ili bi je ponovili? | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 0:16 | |
| probao sam drogu, kajem se, ali je sada kasno moram da se borim sa cinjenicom da sam bio junkie malo me je sramota sto ovo pisem ali nasi smo, svako ima neki svoj porok kome je sklon! | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 0:24 | |
| | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 0:28 | |
| pa probao sam sve droge za koje ti znas verovatno i po koju za koju ni ne znas nije za hvaljenje naravno, ali jbg sta cu! sada je kasno da se kajem, moram da se borim da ne bih bio narkoman! | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 0:32 | |
| to te pitam !!! znaci nisi probao jednom nego vise puta !!! konzumirao si ( recimo redovno ) ? | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 1:00 | |
| ma jesam, sta sve radio sam ko dobar dan zamalo osto narkoman! | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 2:17 | |
| hm...pa to nije "ludost"..to je bolest ja ne znam koja je najludja stvar koju sam uradila...ja stalno radim neshto tako kad me spopadne inspiracija na faxu sam dobro dete ) | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 2:35 | |
| To jeste bolest ali koju izaziva ludost, mladost i sl. | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Čet 26 Okt - 23:02 | |
| ja sam prosle nedelje prvi put pokusao da uvuvem dim u pluca!!! ne zelim da vam kazem kakav sam bio narednih 15 minuta... definitivno nisam za to a kamoli nesto jace, umro bih istog momenta !!!! ( mozda sam ja bolestan jer mi organizam ne podnosi cigarete ) i mislim da sam jedini nepusac koji bi zeleo da pusi a ne moze:roll: stvarno sam debil ali mi je ipak drago sto je tako | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Pet 27 Okt - 2:43 | |
| eeeeeeeeeee
blago tebi stvarno ti zavidim | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Pet 27 Okt - 14:41 | |
| ja definitivno prestajem! to je na kraju krajeva krajnje nepozeljna navika u civilizovanom svetu... | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Pet 27 Okt - 19:23 | |
| milena... znamo se !!!! nista od toga !!! | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Pet 27 Okt - 20:23 | |
| ma ja ni ne razmisljam o tome ali sam zato pusenje trave sveo na minimum vise i ne varim u gajbi sto matorcima mnogo znacio tako da sam u sustini dobar! | |
|
| |
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Pet 27 Okt - 22:47 | |
| videcete kladila sam se sa jednom drugaricom:) obe prestajemo u ponedeljak:) | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Sub 28 Okt - 23:48 | |
| ahaaaaaaaaaa !!!! ma daj molim te !!! dajem ti 3 dana maximum !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 0:31 | |
| loool izazivaj izazivaj:) ja sam stari inadzija:) | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 3:51 | |
| ako sam ja mogla da se iskuliram....onda moze i milena ja popusim s vremena na vreme po koju, kad se napijem, ovako ne | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 6:27 | |
| Milena imas moju moralnu podrsku navijam za tebe , da bog da vise ne zapalila cigaru u zivotu:clapclap: zdravlje na prvom mestu | |
|
| |
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 12:41 | |
| ma da diplomata to prica jer zna da sam probala par puta da ostavim:( aleta me zeza juce kaze pa neces izdrzati ni ponedeljak do kraja:) ali mislim da cu uspeti, pa nisam ja bas tol'ki pusac:) | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 12:58 | |
| ja sam joj se vise popeo na glavu sa pricom da prestane da pusi pa zato je i zezam mada... ajde da vidim i to cudo;) | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 15:28 | |
| ja ti verujem! ) | |
|
| |
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 20:57 | |
| kisss:) jedan nepusacki:) | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 20:58 | |
| pa da i ja ti verujem Milena treba svi da te podrzimo
grickaj kikiriki ili sl. kada si nervozna:lol: | |
|
| |
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 21:02 | |
| hvala vi puno sta da vi kazem:) salim se ali necu da jedem moram jos da smrsam bacicu se na vodu kad god sam zedna, ima jedna fora kad god ti se pusi popijes casu mlake vode, i posle izvesnog vremena kad god pomislis na cigaretu prvo se setis te mlake vode i nije ti ni do cega.... a ima i ona jos starija, da pocnes da kupujes cigare koje ne volis i ne mozes da pusis... | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? Ned 29 Okt - 21:33 | |
| kako se osecas poslednjih par pusackih sati | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: najludja stvar koju ste ikada uradili? | |
| |
|
| |
| najludja stvar koju ste ikada uradili? | |
|