| obavezna i neobavezna predavanja:) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: obavezna i neobavezna predavanja:) Pon 13 Mar - 16:21 | |
| U sustini sva predavanja su obavezna. Svi profesori ce vam reci i pretiti da necete dobiti potpise, ako ne dolazite…itd. Ali, ipak postoje neka predavanja koja mozete da eskivirate. No, idemo redom od ponedeljka do petka:
informatika: ponedeljkom od 17-moj savet je da dodjete na prvo poluvreme, ostalo nema svrhe. prvo nista novo necete cuti, i onako sve posle ucite iz skripte, a ispit je test. Ali, razmislite da dojete na ona predavanja gde objasnjava sta ce se raditi na kolokvijumu, bez koga, kao sto znate ne mozete na ispit. praksa: utorkom od 13h- definitivno ne morate, samo je zanimljivo i korisno. graficko oblikovanje: svaki drugi utorak od 17h- uzas, ali srecom ne mora se, tu i tamo i onako ispit polazemo kod Zike. zurnalistika III: svaki drugi utorak od 17h- ne zezajte se i dolazite svaki put. mas medijiII: sredom od 9h- da, da trebalo bi da se dolazi istorija umetnostiII:sredom od 13h- ukoliko vas ne zanima, nema potrebe. marketingII:cetvrtak od 9h-stvarno je bitno da se dolazi, bitno je profesorima, sta da vam kazem sociologijaII:cetvrtak od 15h-dolazite, jer vam od toga ovoga puta zavisi ispit! engleskiII: petak od 17h- ja nisam bila jos ni jednom | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pet 24 Mar - 23:15 | |
| za graficko oblikovanje...ko nije dosao, zajebao se....ono je...pa ne znam sta...a ispit ne polazemo kod zike, jer nam zika ne predaje vise nista...ko zna kod koga cemo polagati... | |
|
| |
anchi šmekerica foruma
Broj poruka : 2 mesto: : medju knjigama Reputation : 0 Datum upisa : 27.03.2006
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pon 27 Mar - 16:26 | |
| koliko ja znam...dolazi neka nova prof iz kragujevca, a za ispit nas to niko nece pitati jer je to samo kao praksa. mozda ja nemam prave info? | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pon 27 Mar - 16:35 | |
| da, dolazi neko novi...i ja sam cula da nemamo ispit iz tog predmeta...mada mi nije bas najjasnije, zato sto je ovaj pricao kako ce nam za ispit biti to i to, nesto... videcemo sutra | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pon 27 Mar - 22:42 | |
| nova profanka dolazi da zameni ziku, a sto se tice oblikovanja, on je rekao da imamo ispit | |
|
| |
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pon 27 Mar - 22:53 | |
| imamo ispit posto su i on i Zika rekli da nemamo nego da se taj predmet spaja sa zurnalistikom II ( kao u proslom semestru vest) | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Čet 30 Mar - 15:20 | |
| Јуче сам поменуо новинарина са друге да Жика можда иде са факса, као што сте ми рекли, и немате појма како су ме напали да ширим дезинформације на факсу и како су то саме лажи!!!! И наравно све сам свалио на вас па су онда осули по вама, а ви сада гледајте штаћете!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Čet 30 Mar - 15:41 | |
| | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pet 31 Mar - 0:28 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pet 31 Mar - 1:07 | |
| od utorka, dosla neka nova dopisnik iz Kga...i super je, mislim bolja je od Zike, ali ni ona ni niko nam nije rekao zasto. Chille je pitao ali nije znala da odgovori. | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pet 31 Mar - 14:54 | |
| Јаааааааааааааао да није и она која плавуша???? | |
|
| |
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) Pet 31 Mar - 14:57 | |
| pa ovako na prvi pogled izgleda da nije, ali ko zna... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: obavezna i neobavezna predavanja:) | |
| |
|
| |
| obavezna i neobavezna predavanja:) | |
|