| Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen | |
|
|
Jesam li vam ja nedostajao? | Ma jok | | 50% | [ 2 ] | Es er iks je CAR! Mnogo nam je nedostajao | | 50% | [ 2 ] |
| Ukupno Glasova : 4 | | |
|
Autor | Poruka |
---|
SRX_profi moderator
Broj poruka : 240 mesto: : Kukuriku Siti Reputation : 0 Datum upisa : 04.02.2006
| Naslov: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Ned 19 Mar - 2:54 | |
| Evo, ja se izvinjavam, nema me na forumu, ima jedno mesec dana...
A, vi ste se ljudi zabrinuli zbog mene (es er iks), i pomislili da sam ljut... Epa, nisam ljut, i ovoga puta dolazim sa novim temama i razgovorima i zanimljivostima!
Evo prve teme: Sting u BG?!!! | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Ned 19 Mar - 16:07 | |
| sting!!!!!!!????? koliko je to sigurno? i prosle godine su ga najavljivali, pa nista covece, njega moram da vidim, on je stvarno legenda... | |
|
| |
SRX_profi moderator
Broj poruka : 240 mesto: : Kukuriku Siti Reputation : 0 Datum upisa : 04.02.2006
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Čet 23 Mar - 0:02 | |
| Ma, slusao u jutarnjem programu televizije Brace Karic, dolazio organizator i najavio Stinga, jos neke bezveze (nisam ih zapamtio) i neko iznenadjenje u septembru mesecu(neka grupa iz Sijetla). 98% sigurno. Mada, su idalje u pregovorima, sto smanjuje nekih 10%, sto ukupno znaci:88% | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Čet 23 Mar - 16:12 | |
| | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Pet 24 Mar - 18:10 | |
| Било би фантастично да Стинг дође, јако бих волео да га слушам, он је стварно легенда!!!!! Да то за септембар није ипак Мадона???? ( 'ајде бар потајно да се надам ) | |
|
| |
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Pon 27 Mar - 16:56 | |
| hmmm...nesto se ne bi nadala previse za madonnu...ipak je ona big star... | |
|
| |
SRX_profi moderator
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen Sre 29 Mar - 1:15 | |
| Ma kakva bre crna madonna, nije valjda oni iz Sijetla? Odatle su bre Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains! Mozda dolaze neki grandzeri poznati! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen | |
| |
|
| |
| Izvinjenje Moderatora i ujedno nova tema posle kraceg vremen | |
|