| Beograd | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| |
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Beograd Uto 4 Apr - 10:59 | |
| slazem se u potpunosti mada moze jos uvek da se nadje nesto dobro klubovi su odavno izgubili svoj nivo, ali recimo s vremena na vreme dodje neko gotivan, pa onda.....bude jupi i ne mislis na to u kom si klubu ja gotivim male klubove, andergraund, totalno nepoznate, gde mogu da odem, odslusam drugare kako vrte i popijem po koju ili vise njih | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Beograd Uto 4 Apr - 16:05 | |
| ja bas mislim da se scena poboljsala, mnogo vise stranih djeva dolazi, i uopste dizu kvalitet/prave konkurenciju...ja ne slusam tehno, ali ako vec treba nesto da podrzavam bolje to nego narodnjake, seku i ostale... | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: neznam Uto 4 Apr - 16:07 | |
| kada dodje neki gotivan skupi se najvise ludaka nezna se ko se vise DERE doduse ja vec dugo ne izlazim mada kada sam bio skoro slucajno u Bigz-u ZGRANUO sam se | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Beograd Uto 4 Apr - 16:18 | |
| ja bas dugo ne izlazim...ali nema veze, znam sta se desava po gradu ( nisam bas toliko matora) moja generacija je jos uvek aktuelna i avi ljudi koje znam bleje i izlaze negde...tako da vidim da se sad bolje zabavljaju: 1. zbog strendzera koji dolaze 2.sad imaju vise kesa nego pre 3.ima mnogo vise dobrih mesta za izlaske | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Beograd Uto 4 Apr - 22:17 | |
| sto se tice stranih dj-eva, tu si u pravu sto se tice kesha, tu nisi, kesha nikad dovoljno sto se tice ljudi na zurkama, ima ih raznih, ja se redovno zgrozavam a sto se tice BIGZa,tu si se zestoko zajebao...pa sto na trens....tamo su svi ludaci i najveca seljanija a sto se tice narodnjaka mislim da sam bila jasna | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: Beograd Sre 5 Apr - 0:06 | |
| narodjaka ne mozes naci u klubu samo u kafani i pod satorom | |
|
| |
| Naslov: Re: Beograd Sre 5 Apr - 0:16 | |
| pa dobro nisam mislila na klub nego recimo kad prodjes kroz grad neobavezno sigurno ces cuti narodnjake...cak mozda i po centru... | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: Beograd Sre 5 Apr - 1:57 | |
| ne mozes nikome zabraniti da bude saban, klosar ili klaber i onda dobijas ekipe a opet celinu moras zadovoljiti, pa svugde moze svasta da se vidi | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Beograd | |
| |
|
| |
| Beograd | |
|