Pitao sam je da li je zaista istina da dolazi, rekla je da dolazi a i prebacio sam joj za traceve ( koje si ti pokrenula uvezi cena ulaznica... na to mi nije nista odgovorila )
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
Naslov: Re: Јосип& Sre 24 Maj - 8:10
Milena ides li sa mnom na koncert ili ne
Vec krece reklama i koncert se blizi, samo sto nije!!!
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
Naslov: Re: Јосип& Čet 8 Jun - 13:20
E ovako...
Na kraju sam isao sam i bilo mi je faaaantaaaaaaaaasticno !!!!!!!!!!!!
Koncert je trebao da traje dva a trajao je puna tri sata.
Josipa je izgledala savrseno sa svojih 60 godina i scena je bila odlicna a tek svetlosni efekti... ni jedna primadba!!!
Prepun Sava Centar i mnogo javnih licnosti a pored mene bili Zeljko Samardzic i Dejan Lutkic.
kada je izasla na scenu krenuo je aplauz jedno 5 minuta bez prestanka i tokom koncerta publika je aplaudirala na svakih 2 minuta. Koncert sa puno emocija i nostalgije, jednopstavno se sve to osetilo.
Orkestar fantastican, njih sestoro je sviralo savrseno.
Josipa je pevala nikad bolje i obradila je svoje pesme koje su trajale i po 10 minuta i sve u modernijim aranzmanima dok je tehniku pevanja prilagodila aranzmanu sa kojim sam odusevljen kao i cela sala Sava Centra!!!
Na kraju koncerta publika joj nije dala da ide sa scene i svi su stajali i gromoglasno aplaudirali i vracala se na scenu 3 puta i jos pevala.
Pevala je i stare i nove pesme i na kraju mislim da su svi koji ono nisu doziveli pogresili ali obecala je da ce ponovo doci!!!
Veceras gostuje u Novom Sadu i da ima karata isao bih i veceras e toliko je bilo dobro, kada ni u jednom trenutku ne osetis dosadu onda sta reci nego savrsen sklad estetike i umetnosti i jednostavno savrsenstvo...