zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Pet 14 Apr - 11:48 | |
| WWW.DISTORTEDMUZIK.NETsajt o elektronskoj kulturi jos uvek se sredjuje, ali ako neko zeli, moze da ga poseti ima slika sa AQUAVIVE....cisto da vidite kako je bilo | |
|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Pet 14 Apr - 22:08 | |
| nije da sam prematora, ali ja sam se skroz drugacije zabavljala kad sam izlazila i zezala se...ovo sad je mnogo bolje, ozbiljno. Muzika koja se slusa, generalno je nekako "zdravija" a zabava mi se cini kvalitetnija... | |
|
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Sub 15 Apr - 13:05 | |
| da, nema ljudi koji leze u cosku i bodu se u venu, ali zato ima na svakom koraku...koliko je zdravije?? zabava i muzika i organizacija i ponuda su svakako bolje | |
|
Hyper_I šmekerica foruma
Broj poruka : 33 mesto: : ChooKaReeTza Reputation : 0 Datum upisa : 11.05.2006
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Uto 16 Maj - 19:21 | |
| - veliki komentator:) ::
- nije da sam prematora, ali ja sam se skroz drugacije zabavljala kad sam izlazila i zezala se...ovo sad je mnogo bolje, ozbiljno. Muzika koja se slusa, generalno je nekako "zdravija" a zabava mi se cini kvalitetnija...
Varash se da je zdravija...sve je gora i gora, bolesnija i bolesnija..ne rokaju se u venu u coshku, ali zato klinci gutaju i shmrchu ko ludi ..shkripe zubima, mrko gledaju sve..i josh 10000000 ruzhih opisa i epiteta je vezano za danashnji clubbing.. | |
|
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Uto 16 Maj - 20:12 | |
| - veliki komentator:) ::
- nije da sam prematora, ali ja sam se skroz drugacije zabavljala kad sam izlazila i zezala se...ovo sad je mnogo bolje, ozbiljno. Muzika koja se slusa, generalno je nekako "zdravija" a zabava mi se cini kvalitetnija...
Ti si bukvalno odrastala tokom 90-ih ( najgori period za srbiju ikada )uz turbo folk i slicno ali da je sada bolje .. tesko da se mogu sloziti ali sada je mnogo veca ponuda ( vraca se disco u fazon ) i imas klubova za sve i svakoga, ponuda je veca pa ti biraj sta hoces e to mi se svidja | |
|
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Uto 16 Maj - 20:14 | |
| a ... pa gde god se okrenes nego ja cekam kad ce sve da ih | |
|
zvolle moderator
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI Čet 18 Maj - 15:16 | |
| nemam komentar...mrzim takve ljude i mrzim kad vidim to... diplomata, na ovom sajtu imas nesto o discu..ako ga toliko volis | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: SAJT O ELEKTRONSKOJ KULTURI | |
| |
|