| Psy, progressive & dark trance | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Hyper_I šmekerica foruma
Broj poruka : 33 mesto: : ChooKaReeTza Reputation : 0 Datum upisa : 11.05.2006
| Naslov: Psy, progressive & dark trance Čet 11 Maj - 16:11 | |
| Trance je jedan od najzastupljenijih pravaca u nashoj zemlji, sudeci po posetama stranaca koji rade ovu muziku nashoj zemlji..a i po broju ljudi koji iz nedelje u nedelju posecuju ovakve zhurke..Mozhda bih smela da dam sebi za pravo da kazhem da je mozhda i najpopularniji... Ima li ljubitelja ovakvog zvuka medju forumashima? | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 12 Maj - 14:46 | |
| ja ga MRZIMMMMMMM......FUJJJJJJJJ | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 12 Maj - 17:55 | |
| joj, jel'trance onaj "jedno te isto"? | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 12 Maj - 18:18 | |
| Samo malo ... Zar u ovoj zemlji nisu najpopularniji "narodnjaci" Izvini ali odakle ti ta informacija da je trance najpopularniji Budimo realni molim vas | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 12 Maj - 19:43 | |
| - diplomata ::
- Samo malo ...
Zar u ovoj zemlji nisu najpopularniji "narodnjaci"
Izvini ali odakle ti ta informacija da je trance najpopularniji
Budimo realni molim vas Ja koliko znam, narodnjaci imaju "nastupe" ispod shatora i tome sl. lokacijama..ovde je tema "clubbing" Pa shodno tome prokomentarisah da su trance zhurke najposecenije, kao shto i jesu.. Any other question? I jeste to sve jedno te isto, ali za razliku od minimala i house-a, i nije.. | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 12 Maj - 19:44 | |
| - zvolle ::
- ja ga MRZIMMMMMMM......FUJJJJJJJJ
A shta volish? Ti si valjda inicijator ove teme.. | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Sub 13 Maj - 14:48 | |
| E pa lose si mislio !!!
I u klubovima se slusaju narodnjaci ( e sada je diskutabilno ska se pod terminom "narodnjaci" podrazumeva, e kada se to rascisti mozemo da pricamo dalje ) | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Sub 13 Maj - 15:01 | |
| - diplomata ::
- E pa lose si mislio !!!
I u klubovima se slusaju narodnjaci ( e sada je diskutabilno ska se pod terminom "narodnjaci" podrazumeva, e kada se to rascisti mozemo da pricamo dalje ) OK, zaboravih da se i u klubovima slushaju narodnjaci..jbg, nekada se znao red.. | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Ned 14 Maj - 21:59 | |
| Tacno tako, sada se i u klubovima slusaju i u ovoj zemlji je to najpopularnije hteli mi to da priznamo ili ne Mada po mom ukusu disco fazon 80-ih je najbolji i drago mi je sto se to konacno vraca u modu | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pon 15 Maj - 18:38 | |
| i u klubovima se slusaju narodnjaci i fancy muzika tj city records hitovi iliti pink..i opste poznati mtv hitovi...npr klub drama....tako da...i to je isto clubbing....danas clubbing ne predstavlja samo andergraund muziku... a sto se tice tog clubbinga...tacno je da je od elektronske muzike najzastupljeniji trance...ali ja takva mesta zaobilazim u sirokom luku a sto se tice muzike koju ja volim...ELEKTRO....svi pravci elektro muzike.... elektronska muzika ima dosta pravaca, podvrsta i svaka ta podvrsta se deli dalje i dalje...stavicemo to kao neku novu temu | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pon 15 Maj - 18:42 | |
| - Hyper_I ::
- zvolle ::
A shta volish? Ti si valjda inicijator ove teme.. ne moras da se ljutis...svako ima pravo na svoje misljenje...zar ne....i da opet ponovim- ELEKTRO!!!!MOZE DA PRODJE I DETROIT TECHNO I MINIMAL U NEKIM SITUACIJAMA...TO SAM RANIJE PREFERIRALA... ne volim trance i hard techno.... uzgred, to jedno te isto...verovatno mislis na hard techno (ko god da je to pitao) ali respect za svaku vrstu muzike, osim narodnjaka... | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pon 15 Maj - 21:56 | |
| Narodnjaci, narodnjaci, narodnjaci ... Ja bih stvarno voleo da rascistimo konocano sta podrazumevamo pod terminom "narodnjaci" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Uto 16 Maj - 19:15 | |
| - zvolle ::
- Hyper_I ::
- zvolle ::
A shta volish? Ti si valjda inicijator ove teme.. ne moras da se ljutis...svako ima pravo na svoje misljenje...zar ne....i da opet ponovim- ELEKTRO!!!!MOZE DA PRODJE I DETROIT TECHNO I MINIMAL U NEKIM SITUACIJAMA...TO SAM RANIJE PREFERIRALA... ne volim trance i hard techno.... uzgred, to jedno te isto...verovatno mislis na hard techno (ko god da je to pitao) ali respect za svaku vrstu muzike, osim narodnjaka... E, sad kad sam videlala da si zhensko..sve ti je oproshteno Respect za sve vrste elektronske muzike!!!Pa ni ja ne slusham isklkjuchivo trance, ne brini.. ..ja recimo hard techno uopshte ne volim, kao ni minimal..shto maltene dodje na isto, zar ne? Smem ja da ubacujem trance zhurke, kao ti shto radish.. Mada, corava su mi to posla, ali mozhda i vrbujem nekoga, nikada se ne zna Pozdravljam te puno!! | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| |
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Uto 16 Maj - 20:23 | |
| Aha... dakle to su narodnjaci ili najnoviji hit ( ako tacno pogodim reci sinoc sam cuo ... valjda hocu ) Ne bi bilo lose da kabrio porse Uteras u moju garazu, Bunda od nerca Pokazi mi da si sarmantan pokazi se da si galantan potrudi se pa me zavedi s boginjom me uporedi Pokazi da si musko na delu da nisi snob u skupom odelu pokloni mi sitnice razne pusti reci prazne Ref. 2x Ako imas petlju, ako imas herca pokloni mi bundu od nerca ako imas petlju, ako imas cuku dijamantski prsten stavi mi na ruku Pokazi mi imas li smeka da vidimo kakva si zverka pokazi sada koliko vredis zar na meni da se stedis Pokazi da si musko na delu da nisi snob u skupom odelu pokloni mi sitnice razne pusti reci prazne ili... Asi masi Ti me gledas ko dete kolace tvoji vreli pogledi me svlace Lud si za mnom na celu ti pise glas te bije da volis slatkise 2x Ref. 2x Asi masi, mene promasi ako bi slatko kupi bombone drugima pridji, mene zaobidji ma hajde, decko, smiri hormone Ko sto brine vuk o svome plenu ko o cemu ti ne menjas temu Svud se hvalis moja ljubav ti si a ni oci video mi nisi 2x Ali HIT HIT HIT !!!!!!!!!!!!!!!!! Cuvam ovce, prsluk mi u ruci Dodji dragi pa mi ga navuci | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Uto 16 Maj - 22:48 | |
| "Shtikle na noge, noge u kola i tetovazha na ledja gola.." jooooooooooooooooooooooooooj Srbijo, mila mati, uvek cu te tako zvati | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Čet 18 Maj - 15:13 | |
| nemojte tako...ovo je clubbing...a ne tema o naj hitu na splavu... sto se tice zurki, mozes da ubacujes sta god hoces....ja ne preferiram trance, zato ga ne spominjem....ali ako hoces...slobodno... | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 19 Maj - 12:52 | |
| OK, postavila bih vec da mislim da ima smisla..ovako - samo ja to da chitam..nema potrebe..zato sam ja i ispitala teren prvo, da vidim ima li brace trensera i sestri trenserki medju nama forumashima.. I, naravno, nema.. | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 19 Maj - 14:04 | |
| Ali ovi "stihovi" su tako savrseni !!!!! | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 19 Maj - 16:19 | |
| pa vidis da ja sve ovo postavljam a niko ne cita...ali NADA UMIRE POSLEDNJA.... | |
|
| |
Hyper_I šmekerica foruma
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Pet 19 Maj - 19:29 | |
| Eee, sestro slatka, jedino nas dve smo ovde u fazonu elektronike..Mogle bismo nekada i zajedno da odemo da ??? | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Uto 23 Maj - 11:58 | |
| da, da...samo ne na neki trens...da nadjemo neki kompromis.... uz uvek se nadje kompromis...pa ce posle da bude i ...dobro mozda ne bas u toj pozi, ali drugog smajlija koji djuska nema.... i dobar ti je avatar | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Sre 24 Maj - 7:52 | |
| | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Sre 24 Maj - 16:56 | |
| a i te podseca na elektroniku??? pa ja vise volim i a sam stavila jer nisam mogla da nadjem drugog koji djuska | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance Sre 24 Maj - 20:03 | |
| Pa ni ti nisu daleko od elektronike zar ne | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Psy, progressive & dark trance | |
| |
|
| |
| Psy, progressive & dark trance | |
|