za sve studente univerziteta u Novom Pazaru
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

za sve studente univerziteta u Novom Pazaru

skripte, saveti, diskusije, literatura!!!

PrijemPrijem  PortalliPortalli  GalerijaGalerija  TražiTraži  Latest imagesLatest images  Registruj seRegistruj se  Pristupi  

scg - urugvaj

Ići dole 
2 posters
AutorPoruka
diplomata
Admin
diplomata

Muški
Broj poruka : 2777
Godina : 39
mesto: : negde uz neki beogradski bulevar...
Datum upisa : 25.01.2006

scg - urugvaj Empty
PočaljiNaslov: scg - urugvaj   scg - urugvaj EmptyNed 28 Maj - 13:42

Ko je bio na "Marakani" sinoc ?

Ja po prvi put sedeo sinoc na severu koji je bio nekih 85% popunjen kao i jug i istok dok se to ne moze reci i za zapad a razlog su cene ulaznica koje nisu srazmerne sa vaznoscu meca !!!

Sever i jug su bili 200
Istok od 600 do 800
Zapada od 800 do 1000

Stvarno su ga preterali zato i nije bio popunjen stadion!!!

Atmosfera nije bila losa a od svega mi se najvise dopalo to sto je ceo stadion zvizdao Dejanu Savicevicu !!!!

Utakmica u prvom poluvremenu upotpunosti na strani plavih dok je doslo do zatisija u drugom sto je i dovelo do rezultata 1:1.

Jako mi je zao sto Rekoba nije igrao i sto su za reprezentaciju Urugvaja igrala "deca"

Na kraju meca je bio fantastican vatromet koji je u cast odlaska nase reprezentacije u Nemacku, bar sam ga ja tako doziveo!!!

Vasi utisci !!! ???
Nazad na vrh Ići dole
Klark Kent
šmekerica foruma
Klark Kent

Broj poruka : 138
mesto: : na raskrscu zdravog razuma i ludila
Datum upisa : 06.04.2006

scg - urugvaj Empty
PočaljiNaslov: Re: scg - urugvaj   scg - urugvaj EmptyNed 28 Maj - 15:24

Jug je bio najpuniji sinoc, na severu nesto manje ljudi. Cene jesu bile malo preterane, prevashodno zapad (mada i istok), ali nije fora u vaznosti meca ili ko je protivnik, vec ispracaj reprezentacije na SP
atmosfera je bila smor najstrasniji, pogotovo na jugu gde sam ja bio - jer su seljaci vecim delom navijali za Partizan, protiv Zecevica i uprave, opet se ponovilo da se zvzdi igracima zvezde i sl. Nisam za takvo ponasanje kada jre rec o repki, jer ako si dosao da gledas reprezentaciju onda navijaj za nju. ako te nervira sto ce na marakani i na utakmici nacionalnog tima biti i cigana i sto ce igrati zigic i stankovic - onda, batice, nemoj da dolazis, nego sedi kuci i pljuj po TV.

utakmica i igra dosadni do bola, ali to je sasvim normalno i uopste me nije uzbudilo, kao sto je neke vajne strucnjake koje sam morao da slusam sinoc.

vatrometi i gluposti me ne zanimaju.

verujem da niko nece razbiti ovu ekipu, a s obzirom da nam je grupa stvarno preteska - ako prodjemo bice premija. ali niko nas nece nadigrati!
Nazad na vrh Ići dole
http://svjetlopisi.com/cg/
diplomata
Admin
diplomata

Muški
Broj poruka : 2777
mesto: : negde uz neki beogradski bulevar...
Datum upisa : 25.01.2006

scg - urugvaj Empty
PočaljiNaslov: Re: scg - urugvaj   scg - urugvaj EmptyNed 28 Maj - 17:36

Koliko sam ja skontao sa severa sinoc jug je bio popunjeniji ka zapadu nego ka istoku, bar je meni tako delovalo sinoc, mada to nije bitno!

Posto sam otrcao u trenutku kada su igraci izlazili na teren da dam drugovima karte koje su bile kod mene i koji su kasnili ( izmedju ostalih i kolega Djukic) nisam cuo da su pustali himnu ili sam je propustio scratch

na severu je bilo korektno navijenje, bar ja nemam po tom pitanju zamerki sem sto smo svi presedeli celu utakmicu sto mi se uzivotu nije dogodilo psujem a sa juga navijanje se nije culo ovamo ( bar to protiv zvezdinih navijaca sem onog cuvenog "ko ne skace taj je cigan") mada su sa severa pozdravljali svaki Zigicev dodir sa loptom!!!

Ja sam se morio u drugom poluvremenu u prvom i nij bilo tako lose, valjda ih je poneo rezultat pa se opustili i ayyy ...

Ekipa je stvarno dobra i slazem se da ce nas tesko ko nadigrati, samo se nadam da ce mati motiva za igru zbog svega sto se desava sa drzavom!!!
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

scg - urugvaj Empty
PočaljiNaslov: Re: scg - urugvaj   scg - urugvaj Empty

Nazad na vrh Ići dole

scg - urugvaj
Nazad na vrh 
Strana 1 od 1

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
za sve studente univerziteta u Novom Pazaru :: slobodno vreme :: fudbal i sve ostalo:)-
Skoči na: