| saradnja | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
kapital šmekerica foruma
Broj poruka : 7 Godina : 47 Reputation : 0 Datum upisa : 05.06.2006
| Naslov: saradnja Pon 5 Jun - 2:05 | |
| | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: saradnja Pon 5 Jun - 2:45 | |
| e reklamiraj se negde drugde HVALA | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: saradnja Pon 5 Jun - 19:54 | |
| sto, nije platio prava za reklamu ili... | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: saradnja Uto 6 Jun - 20:18 | |
| pa da ne moze bilo ko kod mene da se lozi tu ovo ono i to sta ima diplomata? nema te | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: saradnja Sre 7 Jun - 12:20 | |
| Tuj sam ja, so? Nisam do duse bio dva dana u BG-u ali sam sen beckapovao | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: saradnja Sre 7 Jun - 21:38 | |
| uvek dobrodosao, sta mislis jer dobro radim ovo za Engleski sam sam Hyper_I mi ne pomaze nista ali samo jedan topic je stavila i tu nema konkretne informacije a ne zelim da obavestavam I god ionako hoce sami svoj forum pa nek prave ako niko nece da mi pomogne | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: saradnja Sre 7 Jun - 23:36 | |
| kako mislis svoj forum? | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: saradnja Čet 8 Jun - 0:11 | |
| pa tu je neki lik neznas ko je sigurno bio u fazonu brate ae pravi mi poseban forum sano engleski ovo-ono i to, ja mu rekao covece bacaj informacije da znaju ljudi kada da izlaze na ispite on znas ono aaababaaaaatralalala to je ''nekitamolevibaja'' kod nas mogla bi da ga izbacis ionako nikada nije tu | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Čet 8 Jun - 12:51 | |
| Ja njega nisam video ne pamtim na forumu | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: saradnja Čet 8 Jun - 15:23 | |
| aaaa ja rek'o neko ozbiljan super ako bude jos jedan forum:) imacemo konkurenciju | |
|
| |
blejac moderator
| |
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Pet 9 Jun - 15:43 | |
| Tako je a vec imamo 50 clanova i 3 redovna | |
|
| |
| Naslov: Re: saradnja Pet 9 Jun - 18:15 | |
| ja sam clan na jos par nekih foruma, sa drugom tematikom, na jednom od njih ima 1600 clanova od kojih 1000 redovnih, to je takvo sranje, svaki post ti se izgubi u masi, nema sanse da pratis neku temu, uopste ne mozes da ukapiras ko je kakav...meni je draze da nas bude i malo ali da budemo super. S'tim da ja sumnjam i da ce taj forum koji oni otvore biti poseceniji...ali, nema veze. | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Pet 9 Jun - 18:35 | |
| Ma cekaj, nisam skontao kakav novi forum Ono sto je Blejac pricao sam skontao kao zezanje... ili ocigledno nije zezanje | |
|
| |
| Naslov: Re: saradnja Pet 9 Jun - 21:02 | |
| ja nisam u toku, blejac prica da...brate, jel ti ovo maradona na avataru ? bas si u trendu ha,ha...evo i ja sam odgledala deo utakmice nemacka kostarika elem, za forum, pa hoce neko da otvori forum samo za engleze, ali to je glupavo zato sto nas je i ovako malo na faksu...pa evo i ovaj forum je poceo kao samo za novinare, pa nije islo, sta kad nas ima po 20 u grupi, a od tih 20 pola ima komp. a od to pola mozda trecinu zanima fax i kolege i sve te price... ali, opusteno:) pa skontace i sami da ne mogu pa ce nam se pridruziti... ja se ne plasim uopste:) | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: saradnja Pet 9 Jun - 21:25 | |
| upravo tako zasto bi neko pravio forum za Engleze kada moze ovde meni da pomogne i da engleski bude super, a i u pravu si bolje nas manje ali normalnih nego neki skotovi da nam se kace i pricaju gluposti | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Sub 10 Jun - 15:04 | |
| Bravo Znaci sad su sve nesuglasice odklonjene i mozemo da nastavimo dalje sa nasim lepim forumom A avatar, da to je Maradona... pa mora se biti u trendu ali kada bolje razmislim ... promenicu ga jer mu za koji dan igramo protiv Argentine i da ne bih doslutio da oni opet podizu pehar bolje da promenim avatar | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: saradnja Pet 16 Jun - 0:41 | |
| Tu si u pravu videcemo ovih dana nam se mozda pridruze neke drugarice sa I godine Diplomatije | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Pet 16 Jun - 5:44 | |
| Jeeeeeeeeeel ... pa lepo nego sta da se igra na kladzi SCG-Argentina? | |
|
| |
| Naslov: Re: saradnja Pet 16 Jun - 17:00 | |
| brate vidis da dajemo autogolove...ja koja pojma nemam o fudbalu vidim da ocajno igraju...ili ovi argentinci pice 100 na sat... | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: saradnja Sub 17 Jun - 1:42 | |
| ja sam pogodio i 1 i 1-1 mada sam imao i x2 patriotcki ali ono je smesno drugo nisam mogao ni da gledam e bre 6:0 samo sam se toga bojao da se ne obrukamo a upravo to smo uradili | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Sub 17 Jun - 13:59 | |
| Ja ne znam kave su reakcije bile po gradu jer meni nije bilo do zivota tih 90 minuta !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: saradnja Sub 17 Jun - 16:41 | |
| ne znam po gradu ali je moj komsija ( inace ima 100 kg) gled'o tv u dvoristu znam samo da je pred kraj bila tolika vriska i cika, zena ga jedva sprecila da razbije TV...sta je posle razbio nemam pojma, ali sam pozatvarala prozore za svaki slucaj:))) | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: saradnja Sub 17 Jun - 23:56 | |
| Ma cudi me kako nije, ja sam bio zaledjen citavu utakmicu i toliko van sebe na nisam ni primetio kada je Martina otisla jer smo gledali prvo poluvreme zajedno, e toliko o mojoj prisebnosti, ne mogu da opisem to razocaranje i to stanje u kojem sam bio... | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: saradnja Pon 19 Jun - 15:59 | |
| MA BOLI ME UVO NISU VREDNI MOJIH OSECANJA | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: saradnja | |
| |
|
| |
| saradnja | |
|