| fakultet humanistickih nauka | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: fakultet humanistickih nauka Pon 23 Jan - 17:11 | |
| 6. УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ ПАЗАРУ Решење бр: 612-00-602/2003-04 од 07.10.2003 Нови Пазар, улица Димитрија Туцовића бб. 36 300 Нови Пазар Тел/факс. 020/316 – 634, 020/318 – 068 E – mail: univernp@verat.net; uninp@verat.netWeb: www.uninp.edu.zuОдељења: НАСТАВНО – НАУЧНО ОДЕЉЕЊЕ У БЕОГРАДУ Дом новинара Србије, Ресавска/28/1, 11 000 Београд Тел/факс. 011/3340 – 119 НАСТАВНО – НАУЧНО ОДЕЉЕЊЕ У НИШУ Булевар Цара Константина 80/86, 18 000 Ниш Тел/факс. 018/550 – 111 Факултети: I. – ФАКУЛТЕТ ХУМАНИСТИЧКИХ НАУКА (Овај факултет је настао из ранијег Филозофског факултета). 1. Одсек за филологију а) Смер за европске језике и књижевност и то: - енглески језик и књижевност, - немачки језик и књижевност. б) Смер за орјенталне језике и књижевност и то: - турски језик и књижевност, - арапски језик и књижевност. ц) Смер за српски језик и књижевност или босански језик и књижевност. 2. Одсек за политичке науке - Смер за дипломатију и међународне односе, - Смер за журналистику, - Смер за политикологију. 3. Одсек за педагогију - Смер за педагогију и психологију, - Смер за васпитаче, - Смер за разредну наставу. 4. Одсек за филозофију 5. Одсек за дизајн и модну креацију 6. Одсек за филмску и позоришну уметност - Смер за глуму, - Смер за режију, - Смер за драматургију, - Смер за камеру, - Смер за сценографију, - Смер за костимографију. II. – ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ 1. Правни одсек, 2. Одсек за криминалистику. III. – ФАКУЛТЕТ ЗА МЕНАЏМЕНТ И ПОСЛОВНУ ЕКОНОМИЈУ 1. Одсек за менаџмент - Смер за менаџмент јавног сектора, - Смер за бизнис – администрацију, - Смер за менаџмент људских ресурса, - Смер за међународни бизнис менаџмент. 2. Одсек за пословну економију - Смер за менаџмент и предузетништво, - Смер за маркетинг и трговину, - Смер за финансије, рачуноводство и ревизију. 3. Одсек за туризам. IV. – ФАКУЛТЕТ ЗА ИНФОРМАТИКУ И ИНФОРМАЦИОНЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ - Смер за професора информатике, - Смер за инжињера информационих технологија, - Смер за инжињера пословне информатике, - Смер за инжињера рачунарског дизајна. | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pon 23 Jan - 17:16 | |
|
Poslednji izmenio dana Uto 24 Jan - 22:35, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
mihajlonet moderator
Broj poruka : 1076 Godina : 39 mesto: : Svake noci tudji stan... :) Reputation : 0 Datum upisa : 20.01.2006
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Uto 24 Jan - 21:38 | |
| ma, sve je to extra, samo shto nishta od toga ne postoji na zvanichnom sajtu UNINP-a... shto se e-mail adresa tiche, ni one nisu funkcionalne, makar nisu bile juche... :evil: inache, moracesh da odstranish ove 3 tachke i eto posle adrese sajta, jer tako ne moze da otvori... | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Uto 24 Jan - 22:36 | |
| odavno im ne radi adresa...mislim da oni ne azuriraju taj sajt uopste...ali to nije ni bitno, ako se ovo nalazi na sajtu ministarstva... | |
|
| |
mihajlonet moderator
Broj poruka : 1076 Godina : 39 mesto: : Svake noci tudji stan... :) Reputation : 0 Datum upisa : 20.01.2006
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Čet 26 Jan - 22:30 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 27 Jan - 0:52 | |
| jadan je...stvarno, mislim da je bolje da ga nemaju nego sto se brukaju ovako...niti ima nekih pravih info, niti bilo cega drugog, osim one liste profesora... | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 27 Jan - 2:09 | |
| a i ta lista nije tachna... :( | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 27 Jan - 16:34 | |
| ma stara je...cudi me da se ne potrude oko toga....da im niko nije predlozio da radi to... | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 27 Jan - 16:49 | |
| evo, predlozicu im ja... bicu webmaster ako treba.... | |
|
| |
| |
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 27 Jan - 16:57 | |
| hvali me! | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 27 Jan - 20:14 | |
| dogovoreno | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Sub 28 Jan - 0:57 | |
| Priznavanje diplome ili ispita sa domaćih fakulteta
S obzirom da Srbija nije u punom smislu implementirala sistem Bolonjske deklaracije, ne postoji adekvatan način da proverite koji ispiti Vam se priznaju nego da se obratite fakultetu u inostranstvu sa ovim pitanjem i spiskom položenih ispita. Najčešće će Vam tražiti i kompletan nastavni plan i program studija, kako bi ga uporedili sa sopstvenim.
Sa dubljom implementacijom Bolonjske deklaracije i sistema bodovanja ispita, uspostaviće se i bolja uporedivost ispita koji se polažu na domaćim i stranim fakultetima pa će i ova celokupna procedura biti jednostavnija. | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Sub 28 Jan - 0:57 | |
| sta bi im mi ponudili???? kakav raspored? | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Sub 28 Jan - 6:00 | |
| pa, zaista ne znam shta bih im rekao... inache, mislim da nash fax nikada niko nece prihvatiti... :( | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Sub 28 Jan - 14:46 | |
| kad bi izbacili ono Novi Pazar, i internacionalni ....onda mozda i bi...kako su ljudi prihvatili megatrend i akademiju lepih umetnosti, ili singidunum...nas ime zeza...ja kad kazem nekom gde studiram ljudi me pitaju kako putujem?! | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Sub 28 Jan - 16:00 | |
| da, znam... uzasno! ako bude pisalo na diplomi Novi Pazar, ubicu se! :( :( :( | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Sub 28 Jan - 23:46 | |
| zar mozemo da biramo??? jedino ako prebacimo fax negde preko...ja razmisljam o italiji... | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Ned 29 Jan - 0:08 | |
| kako da "prebacimo fax"?! explain please... ja hocu u Madrid ili Athens... | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Ned 29 Jan - 17:44 | |
| za Atinu ne znam, ali za Spaniju verujem da je isto kao u It. Ovako, posto nas fax funkcionise po Bol.konvenciji, ipak...kad zavrsis III godinu odes kod sudskog tumaca za, recimo spanski prevedes sva dokumenta, pa odes overis ih Haskim apostilom u palati pravde i sa svim tim odes u spanski kulturni centar, ili ambasadu, ili kontaktiras kompatibilan fakultet sam. Naravno,jezik ti je neophodan. I onda ti oni priznaju I,II i III godinu mozda polazes neku malu razliku predmeta, i IV zavrsis recimo u Madridu i imas njihovu diplomu. Hai capito? | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Ned 29 Jan - 17:54 | |
| extra! happy, happy, joy, joy.... moracu da se raspitam za to sve... pomoci cesh mi? | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Ned 29 Jan - 17:58 | |
| naravno...evo, moja sestra nikako ovde nije mogla da upise akademiju, i zapalila je za Firencu...doduse ona ne zna jezik pa je malo ali presrecna je...inace cela procedura nasje kostala oko 1000 eura+drzavni univerziteti su tamo ili dzabe, ili 200E | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pon 30 Jan - 0:10 | |
| eeeee..... nemoguce.... pa, mi MORAMO da predjemo negde u inostranstvo!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pon 30 Jan - 2:22 | |
| naravno...jos jedan primer u Francuskoj je zakonom odredjeno da na drzavnim fakultetima skolarina ne sme da bude vise od 600 E, + ako imas preko 25 godina placas 50%...naravno, sve to ne vazi za privatne fakultete koji su i do 17 000 E po EU... | |
|
| |
mihajlonet moderator
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka Pet 24 Feb - 19:07 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: fakultet humanistickih nauka | |
| |
|
| |
| fakultet humanistickih nauka | |
|