Nalazimo poverenje jedno u drugom, druzimo se, cuvamo ledja medjusobno, pomazemo u nalazenju posla, brinemo se o LJUIDMA jer oni su za nas ljudi i to je veoma bitno, ma tako je kod nas atmosfera i ponovo cu reci ZAJEDNO SMO.
zelim da to bude uspesna prica PSN-a.
stvano ne znam sta da kazem, kasno je, sutra imam mnogo obaveza kao i svaki dan, dosao sam ovde da bi pronasao topic PSN-a i postovao par reci u vezi sa blogom, i sad ste me malo kako da kazem iznervirali, samo malecko, diplomata JE U PRAVU, priblizno.
Nema nista od sedenja i non-stop prigovaranja, kukanja, kompleksa nize vrednosti, ljudi, zvole, komentatoru!!!
Nalazimo se u bolesnom drustvu bez ikakvih merila vrednosti sa raznim uplasenim neznalicama i beskicmenjacima na odgovornim pozicijama. Ako ti Zvole uzmes stvar u svoje ruke, naoruzas se samopouzdanjem, znanjem i iskustvom, bice *ebeno tesko, DA, ali ces uspeti i biti srecna jer si to ostvarila sama.
Ja vas ni pedalj necu promeniti, ono sto govorim nema svrhu, u to sam siguran, ali bih tako zeleo da se bar malo zamislite.
Da pijemo kafu i pricamo ceo zivot kako nas faks ne valja. To je bespredmetno. Novi Pazar NOVI PAZAR, ma ponovicu hiljadu puta. Ma ko ih jebe. Necu da se hvalim, ali hocu, moj otac je najbolji naucnik u S V E T U u svojoj oblasti, predavao na univerzitetima o kojim profesori cenjenog Beogradskog univerziteta mogu s a m o da sanjaju, a stalna baza mu u Kragujevcu. Dakle nema tu da li je KG faks bolji od BG i ornuto. U pitanju si ti i samo ti i sta ces ti uraditi od svog zivota. U pitanju je udruzivanje, pozitivnost, borba za nase interese, ZAJEDNO, ne kao zloglasna koalicija koja se posvadjala vec stvarno ZAJEDNO ZAJEDNO. Ljudi pa ja pisem za Global Voices, pisao sam vec o tome, i da ih je bilo briga sto ne studiram FPN, naravno da nije. Bilo ih je mnogo briga da li znam da napisem dobar tekst.
Prelazim na drugu temu. Mislim da bi Milena mogla da probas da se zezas sa blogom Parlamenta Studenta Novinarstva. Pokusacemo zajedno, nadmetacemo se ko napravi bolju poentu, predlazem ovako:
http://utisak.blogspot.comblog PSN-a
content manager: Diplomata
IT manager: Kisko & Haski
graphic design: Zvole
deputy editor: Vanillasky
Editor in Chief: Milena Blagojevic
koja uz nasu sugestiju odlucuje koga cemo jos ukljuciti u rad - ozbiljno zezanje sa analitickim pristupom u tamama i komentarima