| E - PLAY | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: E - PLAY Pet 18 Avg - 21:40 | |
| chetvrtak 24. avgust plastic jam
E - PLAY +dj Pop (digital harmony) | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: E - PLAY Pon 21 Avg - 15:03 | |
| iiiijakkkk:) one su mi totalni shit:) a slusala sam ih tri puta...uvek su se nesto kacile za ajsbrn, bile sa njima na turneji ali su skroz bezveze...ona Maja k'o da laje kad peva... | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: E - PLAY Uto 22 Avg - 11:27 | |
| JA IH NE SLUSAM NESTO PRETERANO MNOGO NEMAM KOMENTAR NA NJIH JA NAJVISE OD NASIH BENDOVA GOTIVIM DARKWUDE I KKN, ONI SU MI VRH | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: E - PLAY Sre 23 Avg - 15:04 | |
| darkwoodi su zakon!!! KKN su mi se malo ispucali...nisam znala da jos postoje... | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: E - PLAY Sre 23 Avg - 21:27 | |
| jao ne mogu da verujem da ih i ti slusas ja sam htela da idem u smederevo sad da ih slusam na exitu nisam stigla da ih odslusam :( kada budu sledeci put svirali, anbavicu nam nekako karte, ili nam ti nabavi ako ja ne budem uspela i idemo da slusamo darkvude..jeeeeeeeee ma, oliver se vratio iz amerike pa onda kkn opet postoje imaju novi album, ako hoces srezacu ti...dobro, nije bas nov, ali star je manje od god dana imaju svirke po plastiku i po srbiji....ma, oliver se napajdira pa onda peva...ludak | |
|
| |
| Naslov: Re: E - PLAY Pet 25 Avg - 0:09 | |
| on se vratio jos pre par godina...znam, slusala sam taj poslednji album i nije nesto...onaj drugi ( bese igracka placka) mi je nedostizan:) nisam ih nesto puno slusala, ali par puta sam ih uzivo slucajno... a darkwoodi su...e, njih sam isto uzivo slusala x puta, kad su bili na turneji " vreme je"...i ono sto oni uzivo naprave je 100 puta bolje nego svi studijski snimci zajedno... cak sam tad radila za sajt www.muzika.co.yu i taj web master je bio dobar sa pevacem darkwooda ( zaboravila sam kako se zove, vuca ili tako nesto) i bas mi je pricao kako je ovaj u stvari jedan skroz ozbiljan lik, kako crta ikone...i tako...vec sam zaboravila...godine me stigle;) | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: E - PLAY Pet 25 Avg - 13:05 | |
| ja jedva cekam da imaju ponovo nastup htela sam da idem u smederevo sad skoro da ih slusam ali na kraju nista nije bilo od toga :( | |
|
| |
vanillasky šmekerica foruma
Broj poruka : 143 Reputation : 0 Datum upisa : 14.01.2006
| Naslov: Re: E - PLAY Uto 29 Avg - 0:46 | |
| jel ima nesto tridesetog kada cu mozda doci u beograd? | |
|
| |
| Naslov: Re: E - PLAY Uto 29 Avg - 11:17 | |
| eejjj, imas simply red 31. a darkwoodi stvarno retko nastupaju u poslednje vreme... | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: E - PLAY Sre 30 Avg - 14:51 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: E - PLAY | |
| |
|
| |
| E - PLAY | |
|