| moj nadimak | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
vanillasky šmekerica foruma
Broj poruka : 143 Reputation : 0 Datum upisa : 14.01.2006
| Naslov: moj nadimak Pet 1 Sep - 11:14 | |
| zbog otezanog izgovaranja imena Ljubisa mene u kini, tacnije u hong kongu zovu ljuba, tj. yuba sto po Wikipediji znaci neka vrsta hrane od soje koja se sluzi za serviranje susija(zive ribe) ili nekih jela: Yuba or tofu skin is a Japanese and Chinese food product made from soybeans. During the boiling of soy milk, in an open shallow pan, a film or skin composed primarily of a soy protein-lipid complex forms on the liquid surface. The films are collected and dried into yellowish sheets known as tofu skin or soy milk skin. http://en.wikipedia.org/wiki/Yuba_%28food%29u svakom slucaju ova kineska slova ispod bi trebalo da se citaju yuba | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: moj nadimak Sub 2 Sep - 0:03 | |
| pa sto ne promenis ovo vanillasky u yuba? | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: moj nadimak Sub 2 Sep - 13:25 | |
| hoces da kazes da ovo cudo dole na koneskom pise YUBA !?!?!?!
STRASNO !!!!!!! | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: moj nadimak Ned 3 Sep - 17:53 | |
| pa svaki znak jedan slog:)) | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: moj nadimak Ned 3 Sep - 21:43 | |
| Zgrozen sam !!! Pa kao ti ljudi pisu onda kada hvataju beleske | |
|
| |
| Naslov: Re: moj nadimak Ned 3 Sep - 22:51 | |
| pa to su ti brate mili hijeroglifi... ) | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: moj nadimak Pon 4 Sep - 0:55 | |
| ali ipak... nije mi jasno kako ???!!! | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: moj nadimak Pon 4 Sep - 0:56 | |
| Kolega, hoces li napisati i nasa imena na kineskom ili kako god da vidimo kako to izgleda | |
|
| |
| Naslov: Re: moj nadimak Pon 4 Sep - 20:49 | |
| mislis da ON zna??!!! ))) | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: moj nadimak Pon 4 Sep - 22:16 | |
| Pa ziveo tolike godine covek u Aziji, valjda je naucio toliko!!! | |
|
| |
vanillasky šmekerica foruma
Broj poruka : 143 Reputation : 0 Datum upisa : 14.01.2006
| Naslov: Re: moj nadimak Sre 6 Sep - 0:47 | |
| Ja ucim i ucicu komunikaciju ceo zivot ali za jezikom ne ludujem, mislim tezak posao, prvo treba da odlucis dal ces Kantonski ili Mandarinski, pa onda predstoji cak i ucenje... ne upustam se ja u to. evo na primer sada citam knjigu od Scotta Bedburya
Ono sto ste mozda znali - Kinezi belce zovu guai lou - belim duhovima - to je pogrdni izraz koji koriste oni sa dominantnim rasistickim osecanjima
Ipak cu se baciti na prosirivanje fonda reci Kantonskog, jer sto Diplomata rece, vezan sam za Hong Kong od 1999. a ne posedujem siroku lepezu reci sa kojima mogu da bombardujem slucajne prolaznike na ulicama opste jurnjave. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: moj nadimak | |
| |
|
| |
| moj nadimak | |
|