za sve studente univerziteta u Novom Pazaru skripte, saveti, diskusije, literatura!!! |
|
| a znate li ovaj vic? | |
| | Autor | Poruka |
---|
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: a znate li ovaj vic? Pet 27 Okt - 14:56 | |
| Dodje Amerikanac u Novi Sad i sedne u taxi da malo pogleda grad. Vozi se tako on kraj SPENSA pa pita taxistu: -Sta vam je ovo? -To je poslovna zgrada i sportski centar u jednom. -Kod nas u Americi takvu zgradu naprave za 7 dana. Voze se dalje, prolaze kraj MASTER centra Novosadskog sajma, kad opet pita Amer: -A sta je ovo? -To je sajam. -Kod nas u Americi takav sajam naprave za mesec dana... Taxista vec polako ludi, vozi dalje i dodu do Petrovaradinske tvrdave. -Ova lepa gradevina, sta je to? -Nemam pojma. Toga jutros nije bilo...
Dos'o Mujo kod hodze i kaze: Vara me Fata. Kaze hodza: Razvedi se. Mujo: Ne mogu, volim je. Hodza: Onda se ne razvodi. Mujo: Ali stalno mi je to na umu. Hodza: Pa, razvedi se. Mujo: Ne mogu zbog djece. Hodza: Onda se nemoj razvesti. Mujo: Ali ne mogu da joj oprostim. Hodza:Ma.promjeni veru. Mujo: Kako ce mi to pomoci? Hodza: Nece pomoci tebi nego meni: Idi pa zajebavaj popa
Cega se Ciga plasi najvise na svetu a pocinje na slovo "D"? D'umre
Pitali cigu sta voli da jede. A on odgovara: "Pa... volim da jedem ovi morski plodovi... , lignje, dagnje, jagnje..."
Mujo i Fata bili u braku preko 20 godina, i svako vece se seksali. Medjutim, sve vreme Mujo je insistirao da to bude u mrklom mraku. Dopizdilo Fati i jedne noci ona u najzescem trenutku upali svetlo, kad tamo - Mujo je obradjuje vibratorom. Ona skoci na njega: - "Pa, jesi li ti normalan, otkad ovo traje, sta ti radis, svinjo jedna, sve mi objasni!?!" Kaze Mujo: - "Ma lako cu ja tebi da objasnim vibrator.... nego ti meni objasni decu
Mujo na samrti kaze sinu: - "Je li ono mati pece baklavu?" - "Jes'babo." - "Deder, donesi mi jednu." Sin ode i vrati se bez baklave: - "Ne da mater, kaze da je to sutra za sahranu."
Muž i žena se zajedno tuširaju kad neko zvoni na vrata. Posle kraće rasprave, žena se umota u peškir i ode da otvori. Pred vratima je komšija Bora... - Komšinice, daću vam 800 dolara da bacite taj peškir na zemlju. Posle kraćeg razmišljanja, žena baci peškir i, pošto ju je Bora " dobro" razgledao, ona uzme 800 dolara. Vraća se u kupatilo i kaže mužu da je na vratima bio Bora. - Aha, jel rekao nešto o onih 800 dolara što mi duguje?
Husband asks: Do you know the meaning of WIFE ? It means... Without Information, Fighting Everytime !
Wife says: No darling , it means - With Idiot For Ever !
Razgovaraju dve komšinice: • Je li, komšinice, ko je onaj zgodni frajer koga si jutros ispratila iz stana? • A, to je student četvrte godine medicine... • Redovan? • Ma, jok, samo kad mi je muž na putu.
Dođe tip kod sveštenika: • Došao sam se ispovedati... • Pa sinko kaži... • Grešio sam sa komšinicom, znaš... • Dobro, sinko - kaže sveštenik - A koliko puta? • Alo, došao sam se ispovedati a ne hvaliti!
Prodajem mlade piliće, skoro jaja!
Voze se dva tipa u autu, skroz mrtvi pijani. • 'Ajde, hoćemo li skoro stići u grad? • Hoćemo, evo sad češće gazimo pešake. • Može li to još malo brže? • Ne znam, čoveče, ti voziš!!!
Sprema se Crnogorac da je*e kurvu. Kad je kurva videla da mu je ona stvar mala, počne se smejati i reče: • Ti mene sa tim da zadovoljiš? A Crnogorac će na to: • Ne tebe, no sebe jadna...
Pita baba unuka: • Sinko, kako se zove onaj Nemac što nam sakriva stvari po kući? • Alchajmer, baba, Alchajmer. | |
| | | veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: a znate li ovaj vic? Uto 21 Nov - 21:45 | |
| Učitelj veronauke pita mališane u školi: - "Perice, da li ti čitaš molitvu pre ručka?" - "Nema potrebe, moja mama odlično kuva."
Pošto su im zahladneli seksualni odnosi, Sosa predloži Lali: - "Večeras kad legnemo, ti misli na onu zgodnu komšinicu od prekoputa što je svaki dan kibucuješ preko tarabe, pa će nam biti lepo i uzbudljivo." Nakon loše provedene noći, objašnjava Lala svoj krevetski fijasko: - "Soso moja, džabe sam ja stalno mislio na onu komšinicu - kad te ovaj moj odma prepozno."
Kaže obična voda mineralnoj: - "Kad god te vidim, ti si pod gasom."
Ide lav džunglom i sretne lisicu: - "Ko je kralj životinja?" - "Ti, lave", odgovori lija. Sretne vuka: - "Ko je kralj životinja?" - "Ti lave", odgovori vuk. Sretne slona i upita ga: - "Ko je kralj životinja?" Slon se razbesni i surlom ..BAM.. BAM... izudara lava, a lav prokomentarisa: - "Dobro, dobro, nemoj da se ljutiš ako ne znaš."
Sin pita oca: - "Tata! Sto su to idioti? Je li to vrsta zivotinje?" - "Ne, sine. To su ljudi kao ti i ja."
Leži Fata u krevetu, a Mujo, sav napaljen, prilazi. U jednoj ruci čaša vode, a u drugoj aspirin, pa nudi Fati. Fata: - "Šta je Mujo, što će mi aspirin, pa ne boli me glava!" Mujo: - "E, to sam htio čuti!!!" | |
| | | veliki komentator:) domacica bez gacica:)
| Naslov: Re: a znate li ovaj vic? Sre 14 Feb - 18:10 | |
| Seta covek pored neke bare, kad zaba skoci ispred njega i progovori: - Ako me poljubis pretvoricu se u prekrasnu princezu!!! Covek joj pridje uzme je i stavi je u dzep. Zaba opet progovori: - Hej, nisi cuo? Ako me poljubis pretvoricu se u prekrasnu princezu!!! Covek izvadi zabu iz dzepa, pogleda je, nasmesi se i vrati je nazad u dzep. Sad zaba, vec sva ocajna, progovori: - Ako me poljubis, pretvoricu se u prekrasnu princezu, bicu s tobom koliko god ti zelis, i radicu sve sto pozelis. Covek opet izvadi zabu, ponovno se nasmesi i vrati je u dzep. Zaba ce: - Dobro,bre, pa u cemu je problem? Rekla sam ti da cu se pretvoriti u prekrasnu princezu, bicu s tobom koliko god to zelis i radicu sve sto pozelis. Zasto onda neces da me poljubis?? Covek odgovori:
- Gle, ovako, ja sam programer i nemam vremena za cure i ta sranja, ali imati zabu koja prica je bas cool!! | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: a znate li ovaj vic? | |
| |
| | | | a znate li ovaj vic? | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|