blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Februar se blizi, moramo se pomagati!! Pet 3 Nov - 5:45 | |
| Februar je blize nego sto izgleda !!!
-Meni je ostala jos morfologija iz II godine, hocu to da zavrsim u Februaru (ako uspem da postignem) da bih mogao da se koncentrisem na davanje uslova za IV god.
Sve ostale predmete iz I i II godine imam u nekim skracenim i sazvakanim varijantama , imam i knjige(nemojte ih kopirati,kupovatI),ako nekom treba neka pomoc neka kuka !~! -Jer kao sto ste primetili ima par opakih predmeta iz Knjizevnosti ima 6-12 naslova da se cita, a Mirjana Loncara vec je pocela da predaje, ni Metodika i Sintaxa nece biti naivne, iz Metodike smo vec dobili 2 knige i oba predmeta nam predaje Ljljana Markovic kod koje sam siguran da mora da se zna!!!! -Preporucujem svima da se sto pre bace na i dolaze na predavanja bar I semestar i zbog profana a i zbog toga sto ako niste na 60% predavanja ne mozete da izadjete na ispit!!!!
-Ako niste u mogucnosti da se pojavite makar na kratko da se upisete, javite nekom da vas upise na spisak to je kao da ste bili na predavanju !!! ~~~~~~~~~~~~~ MENI TREBA KO LEBA~~~~~~~~~~~~~~~~~ AKO NEKO KO JE POLOZIO MORFOLOGIJU, IMA BILO KAKVU SKRACENU VERZIJU KNJIGE,PODVUCENE CRTE ILI NEKE ODGOVORE NAPITANJA, MOLIO BI GA DA MI SE JAVI DA JA TO KOPIRAM, JER IMA TA TRI TESTA A U NJIMA PREKO 60 POJMOVA KOJI NISU NI MALO NAIVNI, BAS MI JE ZAJEBANO DA TO BUBAM.
NeKA MI POMOGNE UNAPRED HVALA!!!!!
Poslednji put izmenio dana Pet 15 Dec - 4:58, izmenio ukupno 2 puta | |
|
Jelenara šmekerica foruma
Broj poruka : 2 Godina : 51 Reputation : 0 Datum upisa : 05.09.2006
| Naslov: Re: Februar se blizi, moramo se pomagati!! Čet 23 Nov - 16:46 | |
| Mi smo iz II godine dobili samo dva testa iz aprila i juna. Koji ti je treći test? Možeš li da ga pošalješ? | |
|
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: Februar se blizi, moramo se pomagati!! Čet 23 Nov - 18:25 | |
| ne mogu imam ga na papiru ali i meni trebaju ta 2 da stignu pa cu skenirati sve djuture!!! | |
|
blejac moderator
| Naslov: Re: Februar se blizi, moramo se pomagati!! Pet 24 Nov - 0:15 | |
| e SRY virtuelni drugari malo sam zatanjio sa informacijama jer sam slabo na faxu!!!!
Ali cu vec sutra da odem da vidim sta se desava i da izvrtim telefone i anyway imacu 100% te testove jer i ja moram da polozim tu Morfologiju,smirite se nije jos Januar:squeeze: | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Februar se blizi, moramo se pomagati!! | |
| |
|