| o forumu | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: o forumu Pon 6 Nov - 3:32 | |
| FUCK, mislio sam da sam isao na edit a isao sam na citier pa ispade ovako dodjavola!!!!!! | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: o forumu Pon 6 Nov - 12:25 | |
| nema veze, malo sam se istripovao, rekoh ko zna šta je sad uradio:shock: ali ipade bas cool | |
|
| |
blejac moderator
Broj poruka : 760 Godina : 40 mesto: : Beograd-Senjak- Centar Sveta hobi : www.sakurabana.info Reputation : 0 Datum upisa : 02.04.2006
| Naslov: Re: o forumu Pon 6 Nov - 14:24 | |
| ma pusti lud sam bio juce kada sam postovao jednoj ribi sa drugog foruma sam poslao 4 odgovora sve isto jos krenuo jutros da joj odgovorim ono vidim sent item 4 ja procitam ono sve isto pise samo drugi redosled reci pakao koliko sam se razbio sinoc na nekoj zabavi jos mi puko tiket to me je dotuklo!!!! | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: o forumu Pon 6 Nov - 23:26 | |
| joj to se i meni desava:))) da posaljem po pet puta isti post... | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 0:27 | |
| mnogo je to los fazon kapiram da bi mene nerviralo da mi stize 4-5 istih poruka
a naravno uvek polazim od sebe! | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 0:37 | |
| znam, isto se i mene dešava ali zlatio se EDITER | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:01 | |
| DA ali nisam mogao da ga upalim kazem ti bila jeopsija citier i ja po defoltu udario po njoj misleci da je editer ni sada nema edit samo citer bar kod mene
a nesto sam i razmisljao ali o tome na drugom mestu........ | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:04 | |
| e neka ti je uzdravlje da koristiš editor od sada | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:07 | |
| kako nemas edit???!!! ovo je i klark kent pricao da nema...:( | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:09 | |
| ma mora da ga ima, nema šane da ga nema !!! ej šta je sa kentom ??? | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:09 | |
| nemam ga i ne vidim da ga iko od vas ima o tome sam hteo | |
|
| |
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:11 | |
| pa treba svako da ga ima za sebe...c, idem na admin panel da vidim sta se ovde desava | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:13 | |
| ja ga imam kao i milena sigurno !!! nalazi se u gornjem desnom uglu već postavljenog posta pre toga gde ti odgovaraš ( quick reply ) mora da ga imaš, makaze su naslikane kako seku papir !! | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 1:59 | |
| ne ne samo citier!!!
znam gde treba da bude iveruj mi nema ga nisam slep kod ociju! | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 2:24 | |
| e pored citer ti je editor !!! | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 2:50 | |
| BRATE MOJ DOBRI ZNAM STA JE , ZNAM GDE JE,ZNAM KAKO IZGLEDA I STA TREBA DA PISE ALI TOGA TAMO NEMA
N - E - M - A !!!!!!!! | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 21:38 | |
| ja nemam pojma, milena kako može da nema editera ??? | |
|
| |
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 21:48 | |
| | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Uto 7 Nov - 21:51 | |
| pa i ja to kažem ali eto vidiš !!!! | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Sre 8 Nov - 3:12 | |
| e ako nesto mrzim to je kada me ubedjuju da sam LUD ili slep uvek priznajem svoje greske ali zar stvarno mislite da sam retardiran ne vidim Edit ni kod vas ni kod mene!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: o forumu Sre 8 Nov - 3:23 | |
| )) ma ne mislim =o to, nego meni cudno da se to opet ponavlja..isto je bilo i sa Kentom...nije mi jasno sta se desava:( | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Sre 8 Nov - 3:25 | |
| Meni tek sada nije jasno sta se desava, sta je sa mojim modernatoriosanjem>>>???>><<< | |
|
| |
| Naslov: Re: o forumu Čet 9 Nov - 18:01 | |
| ma sve je OK, sigurno nego ova skripta zeza...meni se x puta dogodi da ne mogu da otvorim forum, diplomati blokira smajlice...svakome nesto:( | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: o forumu Čet 9 Nov - 19:17 | |
| jaooooo koliko me je smarao sa tim smajlicima niste ni svesni !!! doduše sada je sve OK ali i meni se dešava da mi duuuugo ne otvori stranicu... kao da sam na modemu ( bože sačuvaj, pu-pu daleko bilo, da neureknem slučajno ) | |
|
| |
blejac moderator
| Naslov: Re: o forumu Pet 10 Nov - 2:36 | |
| nisi samo ti ti smajliji su i mene smarali ili se ba pojave u poruci dok je pisem:ahah: e kada mi se ovako pojavo onda znam da ce izaci !!!! a kada mi ispise ono nesto tipi- ::} :> ili sta vec pise onda samo to i ispise na postu,al da prestali su u zadnje vreme Meni to ne smeta, nista nije savrseno zauvek,evo na ovom drugom forumu za ljubitelje mangi(japanskih stripova i crtaca) nece da mi uplouduje sliku ni za avatr a ni ovako da je nakaci na ono dodaj falj. -Situacija ja ista i kada pokusam da stavim sliku sa neta -Nisam jedini koji ima isti problem, jos jedan lik je kuka ali oni su mnogo veci od nas i aktivniji imaju 165 korisnika i ukupno 19462 clanaka ALI i mnogo vise modernatora i mnogo cesce i veec probleme a ovako estetski i sto se tice takvih stvari nisu nista bolji od nas, samo ih je vise aktivih ljudi koji postuju, postavljaju topic-e i onda se sve damo od sebe razvija sve zanimljivije. Da samo malo pojasnim ovo su kao iskusni likovi za forum ok portal im je bolji jer je glavni cilj komercijalizovanje manga kulture u srebiji,ALI ovo im je vec drugi forum i kao iskusni su ovo -ono-i-to a da imamo jos 7-12 gotivnih ljudi kao sto je nas par imali bi nikada jaci forun za njih bi bili bogovi uostalom mozete da prosarate malo evo vam link http://www.bg-anime.com/forum/index.phppa se uverite i sami. Milena ima gotivnih fora koje nogu da se pokupe ali imamo i mi mnogo gotivnijih fora od njih,ako neko bude hteo da prosara nek posalje pp da mu dam sifru ti Milena mozes i sama sve je isto kao i ovde. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: o forumu | |
| |
|
| |
| o forumu | |
|