Sreda 29. novembar Homecookin @ Mint w/DJ Ike & DJ Thumb
--------------------------------------------------------------------------------
Četvrtak 30. novembar Intruder Live @ Plastic
-------------------------------------------------------------------------------
Petak 01. decembar Pendulum & MC Verse
Necone
Codex
Flip
Pendulum:
Rob Swire, Gerath McGrillen i DJ Paul 'Elhornet' Harding formiraju Pendulum 2002. godine u svom rodnom gradu, Pertu (Australija).
Dok su se njihove individualne karijere kretale u različitim pravcima – od drum'n'bass-a, breakbeat-a i hardcore-a, do sviranja u metal i punk bendovima, zajedno čine nezaustavljivu silu koja je za nepunih godinu dana uspela da osvoji svet drum'n'bass-a.
Debi album 'Hold Your Color' su prodali u tiražu od preko 100 000 kopija, radili su remixe za The Prodigy, njihove numere se nalaze na play listi BBC Radio1, nastupaju širom sveta kao DJ-evi, a sarađivali su i sa Freesylers-ima na singlovima 'Fasten Your Seatbelt' i 'Pain Killer'.
A kakva je zapravo muzika koju stvaraju Pendulum? Rečima ovih momaka: 'Mi koristimo svaki trenutak da stvorimo muziku koja vas nosi iz ovog univerzuma – za nas i sve one koji žele da je slušaju.'
Dodjite i uverite se zašto su Pendulum proglašeni za najveću klupsku atrakciju prošle godine!
Laser Karaoke @ Mint
MKDSL
Flip
-------------------------------------------------------------------------------
Subota 02. decembar Bad Brothers present Bastard Pop @ Plastic w/ DJ Ike & Prema //Anything Can Be Mixed
Soulution @ Mint w/ Nikolor, Shat & BeatniksINC
Imam pravo da znam!
žurka povodom pokretanja
web portala
www.hivportal.info klub Plastic
subota 02.12.2006.
23.00 h
V.I.P + MINT
Inicijativom eksperata iz preduzeća za informacione tehnologije AGENA,
i uz podršku vladinih i nevladinih organizacija
nastao je ovaj Web Portal.
AGENA je pokazala još jedan način kako Internet može da pomogne ljudima.
Vise informacija:
011.3067705
www.agena.co.yu e-mail:
bogdan@agena.co.yu
------------------------------------------------------------------------------
Nedelja 03. decembar B92 Showcase @ Mint w/ DJ Flip (and his indie pop face
)