| Statistika | |
|
+6ALLMAN anabela lee zvolle veliki komentator:) diplomata Bob 10 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Statistika Čet 7 Dec - 21:58 | |
| Ima li neko od vas u ostalim odeljenjima statistiku? Pre par minuta mi je javljeno da od sutra imamo statistiku, kao novi predmet. Koliko znam, programom nije predvidjena statistika? Please answer | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: Statistika Čet 7 Dec - 22:17 | |
| koliko ja znam na zurnalistici je nemaju kod nas !!! | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Statistika Čet 7 Dec - 22:31 | |
| nemamo! od kud sad to???
evo ovo je spisak predmeta, II godina prvi semestar: zurnalistika III engleski III mas mediji III marketing III menadzment I i imamo kurs obrada vesti ( lingvistika i stilistika) | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Re: Statistika Pet 8 Dec - 11:33 | |
| Juce su nam javili da imamo statistiku, sto je totalno besmisleno jer je to predmet vezan za matematiku, a jedan od razloga sto sam upisao ovaj fax je zato sto nema matematiku. Inace, predmete vezane za zurnalistiku, bilo kakve, jos uvek nismo imali u ovom semestru. Koordinatorka Irenka (poznata iz teksta "Obavezna peticija") je u nekoj svadji sa Miletom Nedeljkovicem i Zikom Djordjevicem. Nisu im platili za predavanja, a ocene iz prve godine nam nisu upisane u indeks. Pretpostavljam da oni vise nece dolaziti da nam predaju, a zamena im je Dobrivoje Stanojevic. On ce nam, koliko sam ja upoznat, predavati sve predmete vezane za zurnalistiku. Svi smo uzjebani. Idemo danas u 16 na statistiku, pa javljam vam sta je bilo. Naravno, vodice su zestoka rasprava... | |
|
| |
diplomata Admin
Broj poruka : 2777 Godina : 39 mesto: : negde uz neki beogradski bulevar... Reputation : 0 Datum upisa : 25.01.2006
| Naslov: Re: Statistika Pet 8 Dec - 19:32 | |
| postaje intersantno | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Statistika Pet 8 Dec - 22:06 | |
| za Mileta znam da je bolestan a Ziku ni ne vidjam kod nas na faksu...ali znam da predaje u Kos.Mitrovici... | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Statistika Ned 10 Dec - 0:35 | |
| na fpn-u su umali statistiku kao predmet ranije, reche mi jedna zena koja je zavrshavala tamo za soc. radnika mozda imaju i dalje | |
|
| |
anabela lee šmekerica foruma
Broj poruka : 105 Godina : 40 Reputation : 0 Datum upisa : 02.12.2006
| Naslov: Re: Statistika Ned 10 Dec - 22:11 | |
| Nezgodna situacija ali bojim se da nam predmete ne odredjuju po nekom planu nastave vec po profesorima koje nahvataju,pitanje za boba je kako je saznao za ovaj forum i zasto je jedini iz svog odeljenja | |
|
| |
| Naslov: Re: Statistika Ned 10 Dec - 22:23 | |
| potpisujem anabelu! cisto sumnjam da bi neko mogao da nam da spisak predmeta za sve IV godine i da garantuje da nije fiktivan... | |
|
| |
| Naslov: Re: Statistika Ned 10 Dec - 23:36 | |
| pa pogledajte kakvi su nam profesori,neki nemaju ni akreditacije potrebne da bi kod njih polagali ispite pa u tom slucaju spoje dva predmeta u jednu ocenu | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Statistika Pon 11 Dec - 12:55 | |
| Rekao sam profesoru da nam predmet nije u planu, a on je na to rekao da raspravim sa nekim ko je za to zaduzen. Uglavnom, kada sam mu rekao da je jedan od razloga sto sam upisao ovaj fax taj sto nema matematike, uveravao nas je da je predmet uglavnom teorija. "Sto ste se uplasili? Nije nista strasno." Ipak sam ostao na predavanju i za sat i po smo naucili 50 strana knjige "Za dve nedelje kolokvijum" Ja sam za ovaj forum saznao preko majke istrazivackog novinarstva - Google-a Nisam jedini iz Subotice, tu su Gvozden i Allman, koji su takodje novinari. | |
|
| |
| Naslov: Re: Statistika Pon 11 Dec - 22:05 | |
| jesi rekao da ga nema u drugim odeljenjima??!! Svasta...c, ne zelim matematiku!!!! Sta na to kaze vasa vajna koordinatorka?? p.s. imamo i mi jednu takvu :( svejedno kako god da si nasao forum dobro dosao, i ti i Gvozden i Alman:) | |
|
| |
| Naslov: Re: Statistika Uto 12 Dec - 2:35 | |
| zahvaljujem se na odgovoru i izvinjavam ako je bilo malo napadno ali stvar je u tome sto jedna nasa koleginica poznaje jednu vasu pa ste trebali da budete obavesteni preko nje,samo moja mala radoznalost o funkcionisanju odnosa izmedju odeljenja zurnalistke,ne zameras mi nadam se | |
|
| |
diplomata Admin
| Naslov: Re: Statistika Uto 12 Dec - 21:52 | |
| ma sestro sve ti je oprošteno !!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Statistika Sre 13 Dec - 22:53 | |
| jao sad mogu mirno da spavam,hvala ti puno na oprostu a jel to znaci da necu morati da idem u cosak | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: Statistika Ned 7 Jan - 18:52 | |
| Ajde Bobe samo se žališ ) Rešićemo tu statistiku lako...(ako!) Inače Bob i ja smišljamo da snimimo nešto zanimljivo, pa čim bude završeno, koga bude zanimalo, imaće priliku da vidi!! (ako nekog uopšte to bude zanimalo) Trebaće nam malo vremena...ali uspećemo mi to!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Statistika Pon 8 Jan - 2:15 | |
| e mene zanima?? može malo info? o čemu je reč?? | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Statistika Čet 8 Feb - 12:22 | |
| Ko izlazi na ispit? Allman, Daca... Ne znam da li će Gvozden i MayG. Ja ne, to znam sigurno. Znam, znam, lako je, mogu koristiti knjigu... | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: Statistika Čet 8 Feb - 13:42 | |
| Poruka za VELIKOG KOMENTATORA!
Upravo smo snimili radio emisiju koja trajeo 15 min i 2 sek. Eko provalimo kako da je stavimo na net, javljamo ti!!! Pozdrav od ALLMANA!!! | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Statistika Čet 8 Feb - 19:03 | |
| hocu i ja da chujem! morate da uploadujete preko necheg e pitacu drugare kako uploaduju mixeve njihove, pa cu vam reci | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Statistika Čet 8 Feb - 19:53 | |
| E ok!!! To bi bilo super! Ne mogu da kazem da je nesto extra, ali s obzirom na to u kakvim smo uslovima radili....zadovoljni smo!!! Odvojite 15 min za slusanje,i mozda se po koji put i nasmejete!!! | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Statistika Sub 10 Feb - 0:54 | |
| 9. februar 2007. godine Rezultati ispita:
MayG 7 Daca 10
Čestitamo!
Ostali nisu polagali | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Statistika Sub 10 Feb - 17:48 | |
| hahahaha ostali nisu polagali??? | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Statistika Sub 10 Feb - 21:17 | |
| Ja sam izasao! zauzeo polozaj za pisanje, dogovorio se sa jednom lepom plavusom da se po se dopunjavati (mislim na pitanja), kad.....u tom trenutku, cujem da neko proziva moje ime. Ja se odazovem...i....evo srce me zaboli kda se setim...i kazu mi da ne mogu da polazem jer nisam platio ratu!! I onda su mi se svi smejali jer sam siromasan i nema 250eur! ) | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Statistika Sub 10 Feb - 22:40 | |
| sto bi ti se smejali sto nemas 250 eura!!?? kod nas svi odlazemo te rate sto duze mozemo, jer nikom se ne daju pare ili ih neko u tom trenutku nema nije 250 e mala para realno, na nasoj grupi niko nije iz fazona e ja imam i platicu sve odmah i niko se nikad ne bi smejao kad neko nema da plati strasno!!! kakva vam je to grupa!!??? | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Statistika | |
| |
|
| |
| Statistika | |
|