| PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Ned 11 Feb - 22:55 | |
| | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Ned 11 Feb - 22:59 | |
| E bio sam ja!!! Ostao sam do 6 sati!! Bilo je ludo, ali danas sam kao komiran, samo sa kreveta na krevet Muzika je bila FENOMENALNA....ustvari sve je bilo dobro! Kazu da ce u maju biti ponovo! Eto pozvane ste da dodjete(zvolle i veliki komentator,...i naravno ko jos hoce) pa da idemo zajedno! | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Ned 11 Feb - 22:59 | |
| Bio je Allman. Završio je u bolnici na ispiranju stomaka. ccc Allmane, Allmane Pre toga ga je zaustavila policija zbog brze vožnje. ccc | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Ned 11 Feb - 23:03 | |
| Nisam puno pio alkohola....samo par piva sa red bulom! Ali zato.... | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Ned 11 Feb - 23:06 | |
| jel smem ja da ispadnem plava? ) a koja je muzika bila? p.s. ja sam jednom popila litar crnog sa ne-znam-koliko red bulla i sutra dan sam imala neke tikove, nekontrolisane:)) | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Ned 11 Feb - 23:15 | |
| )) Ja sam imao celu noc ali danas su malo popustili ) Bila je techno i house muzika.... Ja sam sinoc probao nesto sto do tada jos nikada nisam...i mogu vam reci...bilo mi je veselo! Ali rekao sam da sam zavrsio...sve moze da se proba ali treba znati kada stati. Evo naprimer BOB on vam je bio najveci narkoman u subotici. Poceo je da se fiksa od svoje sedme godine. A onda je imao takvu srecu da je upoznao mene....i hvala bogu sada se ne drogira vise......samo pije! (Za sve one koji su ovo shvatili ozbiljno moram reci....SALIM SE). Inspiracija je cudo! | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pon 12 Feb - 1:37 | |
| LAAAŽE! Poćeo sam u osmoj godini. | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pon 12 Feb - 1:56 | |
| ahahahahahahahahahaha vi ne mozete ni da zamislite koliko sam se smejala haha ja sam jednom bila u subotici..ishla sam u lifku na dave clarka to je bilo u februaru proshle god pazi, ja mogu da dodjem na zurku samo kolima..basom se vishe ne cimam ni mrtva htela sam da idem na palic, na onaj festival letos, ali jbg doci cu u suboticu da pijem za male pare ma idi...na onom klarku nisam znala gde sam napila sma se za sve pare ja sma prvi dan exita 06 popila hektolitre shpricera u mixu sa guaranom...nisam mogla da spavam posle ceo dan i nije mi bash bilo najbolje...na kraju sam dobila napad nervoze jer je sunce sijalo direktno u moju glavu i bilo mi je pretoplo, htela sma da se skinem gola a u toj kuci je bila porodica jedna mozete da zamislite koliko sam prsla tad ali teshko da cemo se mi iscimati do subotice, ovde sve neke trudne udate i sa decom....hahahahahah prsla sam skroz..nije mi dobro bila je alexandra iz velikog brata na toj zurci..jel ste je videli???fuxa! | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pon 12 Feb - 16:12 | |
| da...svi imamo neka luda iskustva na takvim zurkama Video sam ja Alexandru bila je sa nekim nabildovanim (debelim) likom sa puno tetovaza....kao faca je! Ljudi su se slikali sa njom ali ja nisam hteo...tako je bila dobra muzika da nisam prestajao da skacem ) Mrni se vise svidja Jelena, koja je izasla nesto ranije iz bb kuce. Imam i sliku sa njom....joj kako me zagrlila kada se samo setim!!!! | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pon 12 Feb - 16:19 | |
| Samo ti (vi) skontaj/te prevoz a za ostalo ne brinite, pica kod mene i Boba ima u izoblilju, naravno i smestaj ("ovo ispada kao da se nabacujem"...sada sam se postideo:oops: U junu 2006 su na Palicu pravili tuborg zurku....to je bila takva ludnica.. | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pon 12 Feb - 16:49 | |
| pa da, ima pica, ali bolje da pijemo nego da jedemo picu | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Uto 13 Feb - 1:01 | |
| haha..e super...mi svi neki alkosi, samo da vas upozorim..mada ja u poslednje vreme pijem manje ne mogu da verujem da ti se svidja jelena odvratna je..buljava zaba sa ochima na kraju glave, mada ima super telo ko je bio gost na toj tuborg zurci??? ja sam htela da idem na onaj festival na bazenima..nekoliko dana je trajao..znam da su dolazili scsi-9 maaa..vama palic blizu...boli vas uvo dodjite vi u bg | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Uto 13 Feb - 1:45 | |
| Allman i Bob zajedno pišu poruku: Allman: Tamo na bazenima ove godine nije bilo baš nešto, tj. ne ove nego prošle, jebiga. Najbolje je bilo 2005. Bob: Allman: Što se smeješ? Bob: Glupavo mi je što ovako pišemo poruku. Kao da smo siromašni, pa nema svako svoj komp, nego se skupimo kod nekog. Allman: Pa ja i jesam siromašan... Šta krivo ti je?! Bob: Ja sam bogat i stidim se toga :( | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Uto 13 Feb - 3:06 | |
| a jel vi zivite zajedno??? jel ste obojica iz subotice ili??? a kolika su vam mesechna primanja??? | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Uto 13 Feb - 13:59 | |
| Ne daj boze da zivimo zajedno Ja sam sinoc bio kod Boba da snimamo onu nasu emisiju...pa sam kod njega prespavao(bilo nam je super !) A i obojica smo iz Subotice! Mesecna primanja? Ja dobijam od caletove firme stipendiju 3000 din, a pored toga trgujem sa nekim cokoladama tj. (materijali za kolace), i tu jos nesto ustekam...ajde neka je prosek jos 3 hiljade (nekad manja nekad vise),....i to je to. Radio sam jedno vreme u Subotickim novinama (i sada cu opet) ali tamo nema nista para, bar do sada nije bilo, jer je gazda neki idiot! Ali on je sada otisao,...ja se vracam,...a da li ce biti para?....nadam se! | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Čet 15 Feb - 0:43 | |
| salila sam se za primanja eeee sto ne kazes za cokoladu ajde posalji neke cokolade ja sma ljubitelj slatkisa veliki | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Čet 15 Feb - 15:18 | |
| Ajde, dogovoricemo se Ja isto obozavam cokolade. A kakav eurokrem imam,...bolje da ti ne pricam. To mora da se proba | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Čet 15 Feb - 17:45 | |
| uuuuuuuuuu sad mi je prijelo nesto slatko a nema niceg u kuci | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Čet 15 Feb - 20:12 | |
| ja kuci uvek imam nesto slatko..a to sam ja! | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Čet 15 Feb - 20:31 | |
| sta kad nisi kod kuce? | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Čet 15 Feb - 23:43 | |
| Pa dobro,..nisam se dobro izrazio! Uvek kada sam kuci imam nesto slatko!!!
LJUDI DOBIO SAM POSAO U NEW YORKU!!!! RADICU SELIDBE!!! UPRAVO SAM DOBIO MAIL! | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pet 16 Feb - 16:05 | |
| pa i ja imam uvek dok ne pojedem a ladno sam juce zaboravila da mi je ostao red chokolade od 300 grama i na kraju sam jela manchmelou | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pet 16 Feb - 16:35 | |
| Znas da smo se mi navukli na slatko! To ti je kao droga! Organizam ti navikne na jednu kolicinu i cim imas manje postajes nervozan, drhtis....bar tako ja ponekada! Ja uvek posle treninga ili utakmice moram da pojedem cokoladu! | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pet 16 Feb - 17:26 | |
| ja se uvek tresem za slatkishe i besnim kad nemam | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) Pet 16 Feb - 20:20 | |
| Ja isto besnim Moji polude....ali jednostavno sam nervozan! Bobe spremaj se za grad!!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) | |
| |
|
| |
| PINK PARTY - Expo centar Subotica (sinoć) | |
|