| FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Shejla šmekerica foruma
Broj poruka : 2 Godina : 35 mesto: : Pancevo Reputation : 0 Datum upisa : 05.10.2007
| Naslov: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Pet 5 Okt - 15:53 | |
| Departman PANCEVO INTERNACIONALNI UNIVERZITET U NOVOM PAZARU Tel: 013.516.732 e-mail: univerzitet10@gmail.comhttp://www.student10.mojblog.co.yuFakultet humanistickuh nauka (Departman u Pancevu)*engleski jezik i knjizevnost *psihologija (klinicka, opsta i skolska) *smer za vaspitace Pravni fakultet (Departman u Pancevu)*pravni odsek *odsek za kriminalistiku Fakultet za informatiku i informacione tehnologije (Departman u Pancevu)* inzenjer informacionih tehnologija *inzenjer racunarskog dizajna Fakultet za menadzment i poslovnu ekonomiju (Departman u Pancevu)*poslovna ekonomija *bankarstvo i revizija | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Sub 6 Okt - 14:50 | |
| odlično, ali nema potrebe da na svakoj temi ostavljate link. Ukoliko želite ovaj podforum da moderirate javite mi se na PP. | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Pon 8 Okt - 0:41 | |
| E BASH ODLICHNI STE! DEPARTMANI! DOKLE CE BRE DA LAZU LJUDE!!!???? P.S. H8 NAJGORI!!!! SORRY DOMACICE! ALI MORAM! MORAM! | |
|
| |
student10 šmekerica foruma
Broj poruka : 23 Godina : 44 mesto: : Pancevo Reputation : 0 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Čet 24 Jul - 15:14 | |
| Sta ti je?!? I... ko si ti ?!??? Imas li nesto konkretno da kazes ?!? | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Čet 24 Jul - 21:45 | |
| uh...kad bih ja pochela da pricham....o ovom raspalom shugavom fakultetu...ne bi bio dovoljan ovaj forum ovaj NP Univerzitet je najgora prevara i pranje novca uzimaju pare studentima a pritom se njihova diploma nigde ne priznaje i ne ceni i samo da znate..ako mislite da ce vam neko ceniti NOVOPAZARSKU diplomu...gadno ste se zeznuli | |
|
| |
Broj poruka : 23 Godina : 44 mesto: : Pancevo Reputation : 0 Datum upisa : 24.07.2008
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Čet 24 Jul - 23:56 | |
| Ceni se znanje, a ne diploma. Ja licno nemam problema sa diplomom niti sa poslom. Jednostavno...znam ono sto radim i dobro su me naucili moji profesori i ... nastavljam dalje. Sve zavisi od nas samih. Niko nikoga nije tukao da upise ono sto mu ne odgovara. Zato...ne upisujte novopazarski ako vam se ne dopada. Ima toliko fakulteta na kojima vas nece zezati, zar ne? | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Ned 27 Jul - 13:13 | |
| pa, da bi dobio negde posao, prvo gledaju koji si fax zavrsio a ne sta znas. a posto je u Pancevu svakako lakse dobiti posao nego u Bgdu..gde je konkurencija velika i gde dodje neko sa faxa koji se vise ceni nego NP ja pricam konkretno za Bgd, gde god da zelis da se zaposlis, svi te gledaju kao najgoreg idiota ako imas diplomu ovog fakulteta zato ja savetujem ljudima da ne upisuju ovaj fax to je samo moje misljenje i jos ko zna koliko ljudi iz Bgda | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Čet 31 Jul - 11:03 | |
| da se slozim sa Zvolle, i da dodam da na ovom fakultetu ne dobijes ni znanje - jer je los kadar ( i moja baba bi mogla da predaje tamo) | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Čet 31 Jul - 11:55 | |
| sve to josh plus kad zavrshish fax, nebitno da li neshto znash ili ne, ne mozesh da prodjesh nikakvu selekciju, kad poshaljesh negde cv, jer si zavrshio novopazarski fax sorry ako smo te uvredili, ali u bgd jednostavno ne prolazi novopazarski fax najmanje se ceni kapiram da se vishe ceni bk | |
|
| |
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Pet 1 Avg - 18:33 | |
| hm... pa stvarno ne znam sta da vam kazem... ja imam i diplomu begradskog ekonomskog fakulteta...ali je uvek presudno za posao bilo moje znanje i licnost... za posao programera me niko i ne pita da li imam diplomu, vec da li mogu da odradim ono sto zahteva klijent. isto se desava i sa poslom ekonomiste. sto de tice kadra to je zaista subjektivno. imala sam i dobre i lose i na drzavnom , a ispiti su se kupovali otvoreno na beorgradskom univerzitetu. jednostavno ... ako naucila sam da gledam svoja posla ( tj. da pokupim sve najbolje) i da guram dalje... znate kako kazu:" psi laju, karavani prolaze"... ah da... i nikad , nikada ne pljujte u bunar iz koga pijete vodu! www.student10.mojblog.co.yuwww.student10.freeforums.org http://www.stvsrbije.webs.com | |
|
| |
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Pet 1 Avg - 18:37 | |
| jos nesto da dodam ... uvek sam radila u Beogradu | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu Uto 5 Avg - 21:14 | |
| ok je sve to ali se beogradski ekonomski fakultet mnogo vishe kotira nego "Internacionalni univerzitet u Novom Pazaru" shta reci vishe zato ja ne preporuchujem ovaj NP univerzitet nikom | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu | |
| |
|
| |
| FAKULTETI - PANCEVO ; www.student10.mojblog.co.yu | |
|