| Deponija | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Deponija Pon 15 Jan - 13:24 | |
| Ovde pišite sve i svašta Na primer... hmmm počela škola. ja kad sam išao u školu, prvi dan je uvek bio najnešto. najsmoreniji ili najcoolniji. odmah smo dobili DZ (ovu skraćenicu nisam napisao već 3 godine) ili su nam pretili da ćemo prve nedelje imati 3 kontrolna zadatka. ako je bio najcool, družili smo se, pričali kako ništa nismo radili tokom raspusta ili kako smo našli novu devojku. ja kad sam išao u školu imao sam sve petice, osim poneke četvorke, trojke, dvojke ili keca. al se nalupah. NALUPAH, koja reč | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Re: Deponija Pon 15 Jan - 13:39 | |
| Parlamentarni izbori 2007. godine 1. Kako na vas utiče predizborna kampanja? 2. Koliko puta dnevno menjate kanal kada u uglu ekrana vidite "iznajmljeni termin"? 3. Šta mislite o prelepljenim plakatima u centru grada? Npr. plakat Živela Srbija, prelepljen plakatom Od nas zavisi, koji je prelepljen plakatom Zato što život ne može da čeka, prelepljen plakatom Pink Party 4. Ko je od političara najuverljiviji? Moji odgovori: 1. Nervira me. Ne samo mene, već i kolege, jer svakog dana moramo na 5 konferencija za štampu. 2. 14 puta 3. Glupo pitanje 4. Kondoliza Rajs | |
|
| |
Daca šmekerica foruma
Broj poruka : 24 Godina : 38 Reputation : 0 Datum upisa : 05.01.2007
| Naslov: Re: Deponija Pon 15 Jan - 14:14 | |
| Krajem nedelje cu poceti sa nekim honorarnim odn. vise dobrovoljnim radom u novinama u mom mestu...To su dosadne novine i vec zamisljam kako bi ja sve i svasta dodala ali ko da ce tamo mene, koja nemam nikakvo nov.iskustvo, neko da slusa:x ..I eto, ovih dana bas o tome razmisljam i jako zavidim Bobu sto ima super posao, sto je stalno u frci trci, sto mu nije dosadno, i takoooo... | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Pon 15 Jan - 14:17 | |
| Daco, odgovori na pitanja. Super što počinješ da radiš. nema veze što nisu neke novine. mogu da zamislim kako se zovu novine u Čoki - Novine. Šta su te pitali sa super tv u anketi i šta si odgovorila? | |
|
| |
Daca šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Pon 15 Jan - 14:18 | |
| A politiku ne pratim uopste, verovatno necu ni izaci da glasam, osim ako ne budem na glasackoj kutiji.. Kad god vidim ono Iznajmljen termin prebacim kanal momentalno, kada gledam Vesti ukoliko je rec o politici vise ih ne gledam..Strasno mi svi ti politicari, kampanje, plakati, reklame u vezi izbora idu na zivce i jedva cekam da sve prodje..No, kod nas kad to prodje opet ce doci nesto drugo u vezi politike na red i tako stalno oko jednog te istog.... | |
|
| |
Daca šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Pon 15 Jan - 14:21 | |
| Ha ha ha....Ne znam ni kako se zovu pa mozes misliti kakve su..Al sta sad...Pitali su me sta ocekujem u 2007-oj ali ne pitaj sta sam odgovorila jer me je tolka trema uhvatila da se ni ne secam... A na tvoje poslednje pitanje stvarno ne znam sta da odgovorim jer jako malo politicara znam i mislim da su svi lazovi... | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: Deponija Uto 16 Jan - 22:58 | |
| Ogovori: 1. Na mene baš utiče, zbog kampanje sam morao da kupim novi telefon jer VOLIM mp3 melodije i glasaću za njih! 2. Ja bi voleo da često menjam kanal,ali nemam TV. Imao sam kada sam bio mali i to dva!! Ali sam ih iz radoznalosti pojeo (ličili su mi na veliku kocku čokolade) i tata je rekao da nikad više neće kupiti tv. 3. O lepljenju plakata bogami mislim često....kako bi ja voleo da lepim plakate!!! 4. Najuverljiviji političar je moja (sada već) bivša devojka. Pre koju godinu mi je rekla da će da me ostavi...rekla je tako UVERLJIVO! Nismo se čuli oko dve godine i još neznam da li je stvarno to mislila ili je samo to UVERLJIVO izgledalo. E Nelle morao sam malo da se ispraznim i da napisem prvo što mi padne na pamet. Učim ovu glupu statistiku već 3 sata i NEMAM POJMA NI ŠTA SAM PROČITAOA!!!!! HAHA...Danijela u novinama...e, Danijela ako ti daju da slikaš ljude za čitulju nemoj da se bojiš, ti ljudi malo čudno izgeladaju ali su dobri i mirni. Uglavnom su stariji...nema baš nekih dobrih likova | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sre 17 Jan - 0:43 | |
| ha ha danijela u novinama?! | |
|
| |
Daca šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sre 17 Jan - 12:40 | |
| Pa rekla sam ti, sta se pravis lud,da cu poceti u lokalnim novinama..Ako si pomislio da sam ja u novinama, ne brini nisam:roll: | |
|
| |
Daca šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sre 17 Jan - 12:43 | |
| Srki, hvala na savetu odn. upozorenju! Ako ti je neka uteha i mene muci statistika. Ucim teoriu dok mogu a onda se bacim na zadatke, tako mi je lakse...Vidimo se:-* | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Pet 26 Jan - 19:51 | |
| ŠTA STE IZGUBILI?
Hajde da bacimo na Deponiju sve što smo izgubili?
Ja prvi. Jaknu i kačket na Goču u četvrtom osnovne. Bili smo u trpezariji i ručali poslednji dan boravka na planini. Zove me keva na hotelski telefon, a za to vreme svi ostali kreću kući. "Ćao, mama. Moram da idem." I tako su jedna šarena jakna i siva kapa ostale na ekskurziji, a ja došao kući.
Pre dve godine izgubio sam još jednu jaknu. Crnu. Onu za prelazni period. Tanku. Nemam pojma gde je.
Pretpostavljam da niko od vas nije izgubio nešto tako veliko kao što su jakne, ali da vidimo... | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: Deponija Sub 27 Jan - 16:40 | |
| Ja sam u osmom razredu izgubio nevinost, nemam pojma gde je, a mama mi je rekla da je vice nikada necu ni imati. Kaze da je i ona tako prosla u prvom osnovne! | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Sub 27 Jan - 20:02 | |
| | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Sub 27 Jan - 20:59 | |
| ja rodjena izgubljena, već 24 godine ne mogu da se nadjem:)) | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sre 31 Jan - 20:53 | |
| Trazim na netu nesto o onom biomedu, da vidim sta je to....(baba se primila da pije) i nemogu nigde da nadjem...poludeo sam. Ako neko od vas zna nesto vise o tome, neka javi.... | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Sre 31 Jan - 23:12 | |
| koji biomed? ono za mrshavljenje? | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 12:23 | |
| | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 13:59 | |
| a mozda joj treba biomed 6 za povecanje telesne tezine??? i nemoj da narucujes preko tog sajta, oni su skupi, bas kidaju sa cenama mislim da imas u apotekama ili gledaj pink ili palmu, oni reklamiraju pa naruci telefonom | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 14:18 | |
| Nelogicno mi je da baba pije sredstvo za povecanje telesne tezine | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 17:28 | |
| shto? moja baka je bila kostur | |
|
| |
anabela lee šmekerica foruma
Broj poruka : 105 Godina : 40 Reputation : 0 Datum upisa : 02.12.2006
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 18:56 | |
| | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 19:23 | |
| jbg | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Čet 1 Feb - 23:30 | |
| Ljudi hvala na informacijama!!!!
Pozdrav od Allmana! | |
|
| |
anabela lee šmekerica foruma
Broj poruka : 105 Godina : 40 Reputation : 0 Datum upisa : 02.12.2006
| Naslov: Re: Deponija Sub 3 Feb - 15:07 | |
| milica hoce da krene u teretanu ali nema sa kim,z hoces da joj pravis drustvo | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Sub 3 Feb - 16:51 | |
| ja treba prvo da idem samo na trcanje i voznju bajsa, da skinem kg pa onda u teretanu da se oblikujem pazi, ako imaj ubajs i traku, onda moze | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Deponija | |
| |
|
| |
| Deponija | |
|