| Deponija | |
|
|
|
Autor | Poruka |
---|
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: Deponija Ned 4 Feb - 15:01 | |
| Mozes i u teretani da skidas kile.
Radis ovako: 4 vrste vežbe na dan. Od svake vežbe radiš po 3 ili 4 serije (u seriji imaš 10 do 15 puta podizanja isklučivo lakog tereta) Zanči za definicuju tj. skidanje kila ide mala težina i puno ponavljanja. Još ako imaš traku...cool! | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
Broj poruka : 121 Godina : 37 mesto: : Subotica big apple hobi : Fudbal Reputation : 0 Datum upisa : 20.10.2006
| Naslov: Re: Deponija Ned 4 Feb - 15:01 | |
| Mozes i u teretani da skidas kile.
Radis ovako: 4 vrste vežbe na dan. Od svake vežbe radiš po 3 ili 4 serije (u seriji imaš 10 do 15 puta podizanja isklučivo lakog tereta) Zanči za definicuju tj. skidanje kila ide mala težina i puno ponavljanja. Još ako imaš traku...cool! | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Ned 4 Feb - 18:08 | |
| HVALA TI NA OBAVESTENJU | |
|
| |
veliki komentator:) domacica bez gacica:)
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Pon 5 Feb - 23:15 | |
| ja sam počela da vežbam!!! živela moja mila cindy!! ovaj put ću bez tegića, ali do leta moram da se dovedem u stanje "pre Helene" | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Uto 6 Feb - 14:32 | |
| Da da treba se polako spremati za leto!! Svake godine u ovo doba pocinjem sa teretanom ...... but, ove godine idem za Ameriku a tamo seuljudi odvratno debeli, tako da cu ja sa mojom vitalnocu biti glavni frejer ))) A i nema potrebe da se kljukam nekom hemijom,kada ce njihova naduvana hrana sve to popraviti | |
|
| |
zvolle moderator
Broj poruka : 1553 Godina : 39 mesto: : zalutala sa rejva :) Reputation : 2 Datum upisa : 17.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Uto 6 Feb - 15:07 | |
| sindi? i ja sam nekad vezbala uz sindi ma ta kaseta je sranje | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Re: Deponija Čet 8 Feb - 12:34 | |
| Tokom leta, Allman najviše voli da se izležava na plaži... Uveče voli da svira sa svojim bendom Allman radi od 12 do 21 Allman Internacionale Po uzoru na brata, odlučio je da pušta kosu | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Čet 8 Feb - 13:39 | |
| Svaka cast Bobe! Provalio si me! E radio emisija je strava! Mogli bi poslati ovde da je ljudi poslusaju! | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Čet 8 Feb - 19:06 | |
| hahahahahaha koji ste vi ludaci | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
Broj poruka : 150 Godina : 39 mesto: : Subotica hobi : Basket Reputation : 0 Datum upisa : 20.03.2006
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 1:03 | |
| Ne znam šta da pišem, a piše mi se. Razmišljao sam, ali nekako ideje nisu prikladne. Na našem faksu ništa novo, osim novih ljudi. Ne sećam se da li smo i mi bili tako izgubljeni. Kao glave bez muve... i obrnuto. Danas nisam izašao na ispit is statistike, ali ušao sam na fax, da vidim ekipu. Na kraju sam saznao da svakako ne bih mogao polagati, jer nisam platio ratu. E, da, jel' i kod vas školarina tisuću ojra? Kad kažem kod vas, mislim na NeSubotičane. NeSubotičani Kao kad kažu NeAlbanci ili NeAlbanski narodi. Kako se to piše? Nealbanci, NE ALBANCI!!! Ne, Albanci, O NE, ALbanci. Dobri su albanci, pardon, aLBANCI. Ako je ova poruka politički NeKOREKTNA, molim moderatora, urednika, what ever, da istu obriše. Svrha poruke je da meni prođe vreme dok je pišem, a vama dok je čitate. Eto, prošlo vam je 30,6 sekundi. | |
|
| |
Broj poruka : 3588 Godina : 42 mesto: : jos uvek prisutna Reputation : 0 Datum upisa : 09.01.2006
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 14:02 | |
| ) kod nas je 1200 era, isto ne može da se izađe na ispite dok se ne plati pola. a jel se kod vas plaćaju ispiti ako padnete? | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 15:04 | |
| Da, 10 evra. Međutim, ima onih koji nisu platili i nije bilo problema. Ne zna se kod nas ko pije, a ko plaća. | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 17:46 | |
| Hmmm...ja mislim da ne bi trebalo da se placaju ispiti ipak placamo 1200 evra i placamo knjige | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 21:22 | |
| Da ia ja tako mislim, ali ko pita nas kako mislimo! Ja sam jednom rekao svoje misljenje i skoro leteo sa faxa.Tako da sam sada kao robot kada odem tako. Ako hoces da zavrsis na vreme fax radi kako ti se kaze. Evo mene su ubedili neki dan da sam ja ustvari devojka Dodjem ja kuci, stanem ispred ogledala, kad ono stvarno...i mogu vam reci da sam lepa! Fax je cudo! | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 21:27 | |
| Kakva sam ja budala! Neznam da napisem Ficher, Zvolle nemoj vise da se trudis oko mene, vidis da .....a nista!!! Da skontao sam da je ono prica, nema NIKAKVE, ALI BAS NIKAKVE vesti u njoj. Izvinjavam se svima koji su citali moje textove, postoji mogucnost da su ozraceni gluposcu!!!
Zao mi je....:( | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Sub 10 Feb - 22:37 | |
| ma daj shta ti je deshava se ja nisam imala inspiraciju, pa sam 2 nedelje pisala ficher a na kraju ispadne da ja kao znam super da pishem fichere pisi npr o nekoj kuci koja se srusila i kao u njoj je zivelo ne znam koliko ljudi, velika porodica i sad oni nemaju gde..ta kuca im je bila sve sto imaju...bla bla bla a kao srusila se zbog nekih gresaka u projektvovanju i zbog koriscenja jeftinog materjala a kao tak investitor je zaradio pare i zapalio negde eto npr to moze da ti bude neka tema fichera | |
|
| |
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 1:17 | |
| jao Allmane oko čega ti lupaš glavu:))) pa i meni je prvi pokušaj fičera ispao kolumna:)) drugi mi je bio priča, tek iz trećeg puta sam ukopčala u čemu je stvar... | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 13:28 | |
| mi kao studiramo novinarstvo ali nikakva vajda od nas ma ficher je ionako najteze napisati, jer ne postoje neka pravila koja se postuju i zato lako mozes da odlutas | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 17:04 | |
| Moj problem je sto ja kontam kako se to pise, ili ne znam zasto ne napisem tako...bas kao sto ti kazes Zvolle..odlutam. Ta je zanimljiva tema o rusenju kuce! Obavestenje: Uskoro ce te dobiti adresu gde ce te moci da cujete Bobovu i moju emisiju. To ce biti emisija gde ce mo Pretty Bob i ja izneti neka svoja misljenja, i pokusacemo da vas nasmejemo. Ne mogu da vam obecam kada ce to tacno biti ali radimo na tome! | |
|
| |
Bob šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 20:32 | |
| Ispite placamo samo kada drugi put polazemo. Naravno, isto tako treci, cetvrti... | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 22:46 | |
| allman, dobar ti je avatar pazi, tu sigurno necesh pogreshiti ako uzmesh za temu to rushenje kuce, jer je klasichna ljudska pricha | |
|
| |
zvolle moderator
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 22:49 | |
| | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 23:09 | |
| | |
|
| |
ALLMAN šmekerica foruma
| Naslov: Re: Deponija Ned 11 Feb - 23:10 | |
| Bobe sta kazes na sliku sto sam stavio!!!
Inace za sve zainteresovane....TO SAM JA! | |
|
| |
| Naslov: Re: Deponija Pon 12 Feb - 1:13 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Deponija | |
| |
|
| |
| Deponija | |
|